Bad Company se vrací

Bad Company se vrací

04. 04. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden z pivotních drumandbassových projektů je na cestě do Prahy. “Superskupina” Bad Company položila za svoji dvacetiletou historii, která zahrnuje několik průkopnických singlů a alb, základy jednoho z nejoblíbenějších tanečních subžánrů na světě.
Nedávno to všichni čtyři dali znovu dohromady, z čehož vzejde na jaře tohoto roku zbrusu nové album. Detaily si ovšem bedlivě střeží. Vše je zahalené rouškou tajemství. Maldini a Vegas z něj ale 25. května v ROXY určitě něco zahrají.

 Předprodej začíná 4. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.

Parta skládající se původně z dBridge, Freshe, Maldiniho a Vegase je zodpovědná za jedny z nejikoničtějších skladeb žánru. Kdo by neznal Planet Dust, Nitrous nebo tolik milovanou The Nine s jejím nezaměnitelně apokalyptickým beatem. Dohromady se dali roku 1998 a společně to táhli sedm let až do chvíle, kdy se rozhodli vydat každý vlastní cestou: někdo cestou sound designu, někdo komerční. Nedávné roky ale přály opětovným shledáním, a tak jsme se dočkali velkého návratu. Bad Company se upsali Andyho C labelu Ram Records a bylo jasné, že další hit na sebe nenechá dlouho čekat. Začali zlehka remixem Prodigy, aby následně absolutně zabili vlastními novinkami Equilibrium a Nomad. Tím potvrdili svoji schopnost doručit tu nejvyšší kvalitu.
 

V poslední době se do pozornosti dostal hit Tetris, kterým zavzpomínali na staré dobré časy, navlečené ovšem do současného kabátu. Old school sample ve spojení s moderním beatem tvoří dokonalou hymnu soudobého d’n’b. Aby toho nebylo málo, digitálně vydali všechna svá zásadní alba a vypravili se na tour po světě. Na konci května zamíří i do ROXY a přivítají jak nostalgiky, tak fanoušky lačné po nejnovějších peckách. Bad Company jsou zpět!

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BAD COMPANY

Pátek 25. 5. 2018
Vstup: od 270 Kč
Vystupují:
BAD COMPANY UK DJ SET
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika