FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Metronome Festival zve do Prahy na non-stop hudební party

Metronome Festival zve do Prahy na non-stop hudební party
30. 05. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Metronome Festival Prague 2018 se již nezadržitelně blíží a pořadatelé oznamují podrobný program festivalu s časy všech vystoupení. Celý program je už tradičně sestavený tak, aby si návštěvníci mohli užít téměř každou kapelu na všech čtyřech hlavních scénách, které festival nabízí. Navíc Metronome oznamuje poslední účinkující kapelu, v Berlíně usazené britsko-francouzské duo Them There. 
Metronome Festival Prague probíhá ve dnech 22. – 23. června 2018 na pražském Výstavišti. Hlavními hvězdami třetího ročníku jsou The Chemical Brothers, Massive Attack, Tom Odell nebo David Byrne a mnoho dalších. Vstupenky jsou v prodeji na www.metronomefestival.cz a v síti Ticketpro.

MEtronome

Třetí ročník multižánrového pražského festivalu vypukne přesně 22. června, festivalové brány se otevřou v 15:30. „Chystáme pro diváky v podstatě non-stop hudební party a jako každý rok jsme program pečlivě vyladili, aby se koncerty hlavních hvězd nepřekrývaly. A současně si milovníci různých žánrů přijdou na své a mohou si sestavit vlastní festivalové trasy a zažít Metronome podle svých představ,“ popisuje David Gaydečka, producent Metronome Festivalu Prague.

Metronome

Už od čtvrté hodiny festival zahájí první účinkující, legendární pražská hiphopová parta Prago Union v čele s rapperem Katem. Celkově areál nabídne čtyři scény s hlavním programem a několik doprovodných scén, kde proběhnou menší koncerty kapel i DJů, přednášky, divadla nebo stand-upy. Hlavní Metronome Stage v pátek otevřou Th!s, kapela Vojty Kotka hrající poctivý rock`n`roll, hvězdami scény budou mladý písničkář Tom Odell a ve 21:30 ikony trip-hopu Massive Attack. 

Druhá největší scéna v pátek nabídne průřez půlstoletím tvorby zakladatele The Velvet Underground Johna Calea nebo návrat první české superkapely Sexy Dancers. Unikátní program se odehraje v pátek na kryté Moon Stage, který bude celý v režii Tata Bojs. „Ti budou exkluzivně na Metronomu slavit své třicáté narozeniny, na které si pozvali hosty Umakart, Midi Lidi a Zrní, ale taky bubeníka Blur Dava Rowntreeho s DJ setem. Program na Moon Stage poběží až do rána, afterparty si vezme pod taktovku Mardoša z Tata Bojs,“ říká Barbora Šubrtová, programová ředitelka Metronome Festivalu Prague.

Na nejmenší scéně Radio Wave New Stage se představí zejména talentované tuzemské hudební projekty, v pátek to budou HRTL, Zagami Jericho a Ventolin.
Druhý festivalový den zahájí už po 13:30 čeští Nylon Jail. Programu Metronome Stage v sobotu vévodí vystoupení tuzemských Mydy Rabycad, kteří se z pódií velkých zahraničních festivalů přesunou do středu Prahy a rozjedou večer před The Chemical Brothers. Ti chystají velkolepou audiovizuální show, která uzavře sobotní program ve 22:30.

Dalšími sobotními hvězdami budou David Byrne, zpěvák slavných Talking Heads s vystoupením ke svému novému albu, a Superorganism, kteří odehrají svůj vůbec první český koncert. O afterparty na Moon Stage se postará Sister Bliss s Faithless DJ setem a vrcholem Radio Wave New Stage budou dánští indierockoví Communions.
Další skvělou zprávou je nově oznámená kapela Them There. Tento nový hudební projekt spojil bývalého frontmana skupiny Archive Craiga Walkera a ex-zpěvačku kapely Nouvelle Vague Phoebe Killdeer. Setkali se v roce 2009 v hotelovém pokoji v Paříži kde spolu během pěti minut složili hit Fade Out Lines. Později tito dva hudebníci spolu s dalšími muzikanty vytvořili projekt Them There a složili album, které vyjde v září 2018 a v české premiéře jej diváci uslyší v sobotu 23. června na největší scéně Metronome Festivalu Prague.

Dodal: Jana Hofbauer, inspiro-solutions.cz

METRONOME

Pátek 22. 6. 2018 až Sobota 23. 6. 2018
od 1490 Kč
Vystupují:
The Chemical Brothers, Tom Odell, David Byrne, John Cale, Massive Attack, Tata Bojs, Midi lidi, Zrní, Umakart, Sister Bliss, Superorganism, Sexy Dancers, Tatabojs a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |