FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Zubštejn času nadchne hudbou i atmosférou

Festival Zubštejn času nadchne hudbou i atmosférou
01. 07. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) O víkendu 10.  - 12. srpna 2018 proběhne další ročník takřka rodinného festivalu s názvem Zubštejn času. Tento festival láká nejenom na zajímavý program, ale zejména na to, co jeho tvůrci považují za nejpodstatnější – na setkávání pozitivně naladěných lidí, kteří si chtějí užít několik příjemných dnů v kouzelné přírodě u zříceniny hradu Zubštejn nedaleko Bystřice nad Pernštejnem.
Jedinečná atmosféra místa, citlivě vybraný program a přátelská komunita dělají z této akce naprosto unikátní zážitek. Heslo letošního festivalu zní: Imagination is the power of creation.
 

Oproti loňsku přibude druhá stage. Zatímco jedna bude patřit pouze hudebnímu programu, druhou stage naplní workshopy a přednášky. V pátek zazní autorské folkové melodie uskupení My dva trio, dance electronic music Himalayan Dalai Lama a Ladě - osobitý alternative-blues z Opavy. V sobotu se mohou návštěvníci těšit na britský indie rock Banfi, energický megamix ska a swingu Láskohrad, od ambientu až k noise se pohybující Noir Voir a bystřickou pop-rockovou kapelu Babyløn

Z workshopu Bosko nebo barefoot s lektorkou Míšou si návštěvníci odnesou vlastnoručně vyrobené barefoot sandále. Během Svobodného malování s Leou Kolkopovou se uvolní tvořivost intuitivním malováním. Jana Stará naposledy vodila ostatní poslepu po zřícenině a rozšiřovala jejich vědomí těla. Uvidíme, jakou inspiraci předá během svého Wellness workshopu letos.  Díky koučovacímu workshopu O spirále Kathy Lučan bude snadné zjistit, kde právě stojíte a kam se chcete posunout. Pod vedením Marka Hladíka navážou návštěvníci kontakt se svým tělem i s ostatními lidmi. S tím pomůže i Dance Mandala Šárky Martínkové a Úvod do acroyogy. Pošli kolo do Afriky je název poutavého povídání o projektu Kola pro Afriku, které bude zakončeno společnou úpravou kola tak, aby bylo vhodné pro svého budoucí majitele v Gambii a umožnilo mu dojíždět za vzděláním.

Zubštejn času je letní multižánrový festival, kde se setkávají lidé, kterým záleží na jejich okolí, přírodě, jsou zodpovědní a aktivně se zapojují do zlepšování kvality života okolo sebe. Osobní setkávání a sdílení krásných okamžiků je v době internetu a sociálních sítí mnohem důležitější než kdy předtím. Ať chceme nebo ne, ta správná skupina lidí a péče o dobré vztahy je to, co nás v životě nejvíce obohacuje. Filozofií festivalu je dát prostor všem návštěvníkům pro jejich kreativitu – jakákoliv aktivita, ať už hudební, výtvarná nebo sportovní, je vítána. Akce je vhodná pro rodiny s dětmi.

Kapacita akce je omezena, vstupenky je možné koupit za předprodejovou cenu 450 Kč nebo na místě za 550 Kč.

http://www.zubstejncasu.cz/

Dodal: Kateřina Hanko Pletichová , LOVEMUSIC
ZUBŠTEJN ČASU

ZUBŠTEJN ČASU

Pátek 10. 8. 2018 až Neděle 12. 8. 2018
450 Kč, na místě 550 Kč
Vystupují:
LADĚ (CZ), HIMALAYA DALAI LAMA (CZ), MY DVA TRIO (CZ), LÁSKOHRAD (CZ), NOIR VOIR (CZ) , BABYLØN (CZ) , MARTHY DEEJAY (CZ), BANFI (UK)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |