The Glitch Mob se vrací do Prahy s novým albem a live show

The Glitch Mob se vrací do Prahy s novým albem a live show

08. 07. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Těžké beaty, ostré synťáky a atmosféra, kterou těžko i nakrájet, to jsou The Glitch Mob. Losangelské trio Ooah, Boreta a edIT vydalo v květnu čtvrté studiové album See Without Eyes a vyráží na světovou tour. To by nebyli The Glitch Mob, aby k nové desce nenachystali i speciální audiovizuální live show.
Jejich minulé vystoupení v ROXY (2014) bylo měsíce dopředu vyprodané a tentokrát by tomu nemělo být jinak. Předprodej začíná ve středu 11. července v 10 hodin.
 

Od jejich vzniku v roce 2006 si The Glitch Mob pomalu, ale jistě probíjeli cestu k  celosvětovému úspěchu. Původně čtyřčlenné seskupení (edIT, Boreta, Kraddy a Ooah) ozbrojené laptopy a MIDI kontrolery bylo zpočátku ovlivněno IDM a hip-hopem. Inspiraci sbírali mezi umělci jako Flying Lotus, Samiyam nebo Aphex Twin. Celý příběh se odehrával na pozadí Los Angelské nové vlny. Jejich sound je charakteristický ostrými basovými linkami a zvuky napodobujícími počítačovou techniku nebo stroje s určitou poruchou tzv. glitching.

The Glitch Mob mají za sebou tři studiová alba Drink The Sea (2010), Piece Of The Indestructible, Love Death Immortality, k nimž letos přidali čtvrtý přírůstek s názvem See Without Eyes, jehož nálož odpálí v listopadu právě v ROXY. Kdo někdy viděl The Glitch Mob live tuší, že půjde o epický zážitek, při kterém ožívá veškerá energie skrytá v jejich hudbě. Hudbě,, kterou se mnozí snažili napodobit, ale nikomu se to nepovedlo. We can make the world stop!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE GLITCH MOB

Středa 21. 11. 2018
Vystupují:
The Glitch Mob (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika