Hudební a fashion ikona Peggy Gou přiváží kousek labelu Ninja Tune

Hudební a fashion ikona Peggy Gou přiváží kousek labelu Ninja Tune

16. 07. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už jste někdy viděli DJe přesvědčit celé publikum, aby si sundalo boty a mávalo s nimi ve vzduchu? Peggy Gou to dokáže. Kromě toho také předloni zvládla vydat čtyři EP a v uplynulém roce odehrát více než sto vystoupení. Nyní je zpět s novým EP ‘Once’, vydaném na prestižním labelu Ninja Tune a rovnou byla oznámena jako jeden z hlavních speakerů BUDx Seoul, nové série hudebních workshopů spolupořádaných Boiler Roomem. 
Vypadá to, že není nic, co by nedokázala. Ostatně nás o tom bude moct přesvědčit již na začátku října v ROXY.
 

Předprodej začíná 16. července přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.

Peggy Gou

Peggy, původně z Jižní Koreje, je v Berlíně založená už pěknou řádku let. Pozornost si vydobyla hlavně pravidelnou produkcí pečlivě poskládaných mixů, které oscilují mezi detroitským, londýnským a právě berlínským zvukem. Najdete v nich temnější plochy pulsujícího housu a techna, ale také zlomené beaty a abstraktní kompozice. Ale nejde jen o mixy, Peggy je totiž zdatná producentka. Za pozornost jistě stojí její debutové dvoj EP s názvem ‘Art of War’, které vydala na značce Rekids před dvěma lety.

Dominantou Peggy ale nejsou jen její mixy a vlastní produkce. Je to i její osobitý styl oblékání, díky kterému byla například vybrána do Vougeworld 100, představující nejzajímavější umělce světa bez ohledu na zaměření. Zevrubný rozhovor o své lásce k havajským košilím a slunečním brýlím poskytla i Mixmagu. Ať už jste fanoušci její hudby nebo posledního modelu tenisek, její premiérové vystoupení v Čechách byste si neměli nechat ujít. Potkáme se 5. října v ROXY.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PEGGY GOU

Pátek 5. 10. 2018
Vystupují:
Peggy Gou
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika