Kouzelná Aurora poprvé v Praze

Kouzelná Aurora poprvé v Praze

23. 07. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Svou první desku vydala, když jí bylo devatenáct let. Teď, o tři roky později, chystá její pokračování. Aurora je norské zjevení, které uchvátilo svět svou čistotou, upřímností a krásným hlasem. Do Prahy přijede vůbec poprvé, aby představila chystanou dvojdesku desku Infections Of A Different Kind.
Vstupenky (695 Kč) na koncert budou k dostání od 26. července na stránkách fource.cz nebo v sítích GoOut a Ticketmaster.
 

Debut All My Demons Greeing Me as a Friend s úvodním hitem Runaway se hned po vydání vyšplhal na vrchol norské hitparády a do dnešního dne posbíral více než 200 milionů streamů. V Bergenu usazená zpěvačka, písničkářka a válečnice se neustále posouvá kupředu a své chystané album komentuje následovně: „Teprve teď chápu sebe sama lépe než kdy dřív a konečně vím, co chci sdělit ostatním. Nová deska bude o všech našich podobách lidství. Bude o tom, jak ubližujeme ostatním i o tom, jak je milujeme, o našich krásách i špatnostech.“ Vydání první části je naplánováno na 14. prosince a druhé půlky bychom se měli dočkat začátkem následujícího roku.
 
„Když zpívám, tak se cítím jako portál. Nejsem sama sebou a zároveň se nestávám nikým jiným. Jsem jenom hlasem. Je to krásný pocit, protože jsou i horší věcí, kterými se člověk může stát,“ říká Aurora o přístupu k sobě samé. Novou desku nahrávala v pohádkovém studiu uprostřed ničeho na jednom francouzském zámku za pomoci britské dvojice MyRiot (London Grammar, Birdy) a rostoucího norského talentu Askjella. Velkou roli v produkci hrála i sama Aurora.

Její nové skladby krouží kolem osobních i politických témat, přes rozchody a smrt, po feminismus i životní prostředí: „Svět se stal chaotickým místem k životu, což není jenom špatné. Takhle chaos můžeme ochutnat a pochopit jej pro naše vlastní dobro.“ Změna je patrná už z prvního singlu Queendom, ve kterém se autorka vztahuje k hnutí Time’s Up a volá nejenom po ženské pospolitosti, ale po světě, ve kterém všichni bojují za práva všech. Klip ke skladbě se navíc natáčel v Praze, mezi lokacemi se nacházel areál Pragovky či Bránický pivovar.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AURORA

Čtvrtek 17. 1. 2019
Vystupují:
Aurora
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika