Deorro zahraje na střeše Duplexu

Deorro zahraje na střeše Duplexu

29. 07. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Před 4 roky navštívil naposledy americký dj a producent Deorro, autor megahitu Five Hours, Českou republiku a letos opět nastal čas, aby se vrátil se svojí jedinečnou show a originálním nenapodobitelným stylem.
do samotného centra Prahy do Duplex, The Rooftop Venue na Václavském náměstí v rámci nové koncepční noci Duplex Presents, která vám pravidelně přiveze ty největší hvězdy světové elektronic music!
 

Vstupenky jsou již nyní v předprodeji Goout a Ticketstream. Kupujte lístky online - prvních 100 vstupenek za 400 CZK, což je 45% sleva oproti ceně vstupu na místě.

DEORROc vystoupí eXluzvině v DupleX, The Rooftop Venue

Deorro se v roce 2014 dostal mezi nejvýše postavené „newcomers“ TOP100 DJs uznávané ankety od DJ Magu a stal se tak jedním z uznávaných DJs / producentů současnosti. Má za sebou spolupráci s hvězdami jako jsou Steve Aoki, Chuckie, Axwell, Krewella, Laidback Luke, Carnage, Diplo, MAKJ, Tommie Sunshine nebo R3hab. Patří mezi TOP140 nejvyhledávanějších umělců na Spotify. Jeho nejznámnější hit „Five More Hours“, na kterém se podílel i známý RnB zpěvák Chris Brown, a je vokálovou verzí jeho původního tracku „Five Hours“ byl ohodnocen zlatou příčkou v 19ti zemích.

Deorro vystoupí v pražském DupleX, The Rooftop Venue 17. srpna, což je téměř přesně 4 roky od jeho posledního vystoupení v České republice, které proběhlo v rámci Dreamland indoor festivalu. Jako support DJs se představí zástupci české scény, které postupně odtajníme na Facebookové události.

Akčoliv se zpočátku Deorro předvedl světu především jako špičkový producent, tak jeho hudba neexistuje pouze ve vakuu. Jeho show za mixážním pultem je stejně tak působivá, jako jeho produkce. Deorro svoji jedinečnou show předvádí celosvětově na největších akcích v rámci jeho tour. Ať už je to před 50 000 fanoušky na festivalu Coachella nebo na Tomorrowlandu, tak jeho fúze dutch, mombah, progressive a bass music vyvolává samé pozitivní reakce. 

Deorrova rychle rostoucí fanouškovská základna „PandaFam“ je toho svědectvím. Když zrovna netvoří hudbu, tak se soustředí na práci na svém vlastním labelu PandaFunk, kde se mu již upsalo několik nováčků světa elektronické hudby. 

Deorro je ve svých 26ti letech jasným příkladem toho, kolik se toho dá za tak krátký čas dosáhnout, ale zároveň víme, že ho ještě čeká spousta zajímavých projektů.

A vy se na něj můžete těšit už 17. srpna v pražském Duplex, The Rooftop Venue.

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DEORRO

Pátek 17. 8. 2018
Vystupují:
DEORRO (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika