Podzimní sezónu WOWs otevře melancholickým popem Lilly Among Clouds

Podzimní sezónu WOWs otevře melancholickým popem Lilly Among Clouds

30. 07. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Naplní vás melancholií, ale prostor pro smutek zde není. Lilly Among Clouds zní jako touha po domově a objetí. Její hudba vám to objetí v podobě intimních melodií na citlivé popové bázi poskytne ráda. I když svoji kariéru nastartovala teprve před třemi lety, stihla toho tato osmadvacetiletá Němka poměrně dost.
V roce 2015 vydala ceněné eponymní EP, ke kterému o dva roky přibylo album Aerial Perspective. K tomu všemu stíhá studium politologie a koncertovat nejen po Evropě. Má za sebou například představení na texaském SXSW Festivalu. V pražském prostoru NoD se představí v říjnu a otevře tak novou sezonu série koncertů WOWs, věnovanou nadějným hudebnicím napříč žánry.
 

Předprodej začíná 31. července přes GoOut.

“Raději zpívám na pódiu než v soukromí. Těžko se to vysvětluje, ale mám při tom pocit, že je mi dovoleno vystoupit,” tak Lilly popisuje své dojmy z koncertů. Pocitově ji můžete přirovnat třeba k Florence and the Machine nebo Tori Amos. Když si sedne za klavír, většinou skládá majestátní popové harmonie s trochou dramatu. Tklivý hlas doplňují živé beaty, podmanivé tóny a atmosferické kytary. I díky spolupráci s producentem Udo Rinklinem, který měl nedávno další album na první příčce německé hitparády, je jasné, že z Lilly nebude jen další zpívající skladatelka za klavírem. Po jejím nedávném vystoupení na Colours of Ostrava, které sklidilo velký úspěch, se o tom se přesvědčíme již 10. října v prostoru NoD.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WOWS: LILLY AMONG CLOUDS

Středa 10. 10. 2018
Vystupují:
Lilly Among Clouds (DE), Awali
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika