Therapy Sessions v Českých Budějovicích se blíží

Therapy Sessions v Českých Budějovicích se blíží

19. 09. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Drum&bassová smršť jménem Therapy Sessions CZ s roční pravidelností zasáhne jihočeskou metropoli! Česká edice celosvětově pořádané párty i letos představí to nejžhavější z hard D&B scény a osloví místní i zahraniční fanoušky originálním lineupem. Čtěte pozorně, největší mejdan podzimu v regionu, temná mše pro milovníky tvrdé taneční hudby, představuje své umělce!
Vystoupení čerstvého tříčlenného projektu 3RDKND bude jedním z hlavních lákadel akce! Trojitý zásah! Legendy Donny, Katharsys a Forbidden Society na jednom pódiu? Sny se plní! Jedinečný britský producent Donny vystoupí na TS CZ podruhé v historii akce, Katharsys se v našem lineupu objeví po osmi letech a Forbidden Society jednou za rok na párty v rodném městě prostě nemůže chybět! Svojí nekompromisní show už rozdrtili publikum na Beats4Love, Let It Roll Open Air festivalu i v Olomouci, a teď se chystají na nás a vypadá to, že mnoho dalších příležitostí zažít je společně v ČR nebude!

Therapy sessions CZ

BSA je producent pocházející z Portugalska, kde vládne Portostep, subžánr charakteristický svým neúprosným rytmem, nutící fanoušky tvrdého Drum&Bassu tančit do pozdních ranních hodin. Nastal čas poznat dalšího experta vydávajícího na labelech PRSPCT a Yellow Stripe. Na pohled sympaťák, ale za mixem zvíře, připravte si dostatek energie na jeho set, který bude premiérou pro Českou Republiku!
Na TS CZ poprvé vystoupí I:GOR! Dlouho jsme přemýšleli, zda je publikum připraveno, ale už máme jasno - brutální tečka na závěr nesmí chybět! Crossbreed a hardcore jsou doménou polského řezníka, který produkuje hudbu pro labely PRSPCT XTRM a Masters Of Hardcore. Jeho styl je neskutečně tvrdý a přitom naprosto precizní – rychlá směs hip-hopu, hardcoru a drum&bassu vás donutí k tanci!
Přímo ze stáje Therapy Sessions Recordings k nám míří britský producent a DJ jménem FORTITUDE, kterého jste v ČR mohli slyšet na letním Let It Rollu ve společném setu s matkou Therapy Sessions, Robyn Chaos. Jeho sound vychází z tradičních kořenů darkstepu a tvoří směs amen breaků, špinavých basových linek a temných atmosférických zvuků, která vás zaručeně rozhýbe!

České duo SHENKSTER vs. SHMIDOO vám naservíruje totální smršť! Zabiják Shenkster (Harder Louder, Mindocracy Recs, Blast Furnace) se díky svému stylu a produkci těší zájmu i za hranicemi ČR a patří mezi nejuznávanější postavy naší hard D&B scény. To samé lze bez nadsázky říct o frajerovi jménem Shmidoo (Future Sickness, Hoofbeats, Blast Furnace), který si na konci roku bohužel dává pauzu na neurčito, takže tenhle battle je jedinečnou šancí zažít oba dva společně za mixem!
Ostatní místa v lineupu na main stagi obsadí rezidenti Hanzall a M4d.doc, hosté Bassheadz a vítěz DJ contestu. Druhou stage rozezní zvuky jemnějších a melodičtějších odnoží D&B, z Plzně zavítá deepová dvojice Membrain a NE, z Tábora přijedou Soundpolis DJs a lineup doplní známá lokální jména Hellsmith, Tallar vs. Shanix, Dirty Boy & Brock, Kejleb a Tubus. Na místě najdete také Czcoreshop, kde zakoupíte nejen letošní TS CZ merch. 

Zveme vás na 12. díl Therapy Sessions Czech Republic, který se koná v pátek 19. 10. 2017 v Českých Budějovicích v KD Gerbera. Připravte se na brutální mejdan! Potřebujete terapii!!!

Dodal: Jan Vieweg, Therapy Sessions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THERAPY SESSIONS CZ

Pátek 19. 10. 2018
Vystupují:
DONNY /UK/, b3b KATHARSYS /FR/, b3b FORBIDDEN SOCIETY /CZ/, BSA /PT/, I:GOR /PL/, FORTITUDE /UK/, SHENKSTER vs SHMIDOO /CZ/
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika