Blíží se koncert Three Days Grace

Blíží se koncert Three Days Grace

01. 10. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Three Days Grace se vrací do Evropy s novou deskou „Outsider“ a v jejich tour plánech opět nechybí Česká republika! Vynikající kanadská parta, která umně kombinuje rock s metalem, grungem a elektronikou, to rozbalí 19. října v pražské Malé sportovní hale.
Progrese, to je slovo, které znázorňuje v pořadí druhý počin kapely v čele s frontmanem Mattem Walstem. Dle slov jeho bratra Brada právě Matt byl ten, který kapele zvedl sebevědomí a zavedl do desky mnoho nových nápadů. “Je to o hledání místa ve světě, který se zbláznil,” říká k novince baskytarista Brad Walst a dodává: “Snažíme se z toho čas od času dostat. Děláme věci, které umíme a děláme je dobře. Vždycky se díváme dopředu a neohlížíme se zpátky. To je naše věčné téma.” Mezi vlivy zmiňuje kapela elektronický zvuk diverzního výběru umělců jako jsou Nine Inch Nails, White Zombie, Bring Me The Horizon nebo Lana Del Rey a překvapivě do toho zařadili i soundtrack kultovní klasiky „Ztracení chlapci“. 
 

Vydání alba „Outsider“ doprovází velké turné, v létě projedou Three Days Grace Kanadu a USA, zahrají si s Avenged Sevenfold nebo Prophets of Rage. Na podzim pak pánové zamíří do Evropy a na podzim představí novinku i český fanouškům.

Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 11. května v síti GoOut.cz. Více informací na www.rockforpeople.cz

V roce 1992 se ve městě Norwood v kanadské provincii Ontario objevila kapela Groundswell, kterou založili zpěvák Adam Gontier, bubeník Neil Sanderson a basista Brad Walst. Vdala jedno album, zaujala místní publikum, ale v roce 1995 skončila. Muzikanti se však znovu setkali v roce 2003, nyní již jako Three Days Grace.  Stejnojmenné debutové album zaujalo daleko širší publikum, skladba I Hate Everything About You je katapultovala mezi elitní kapely a tři roky strávili na turné. Rozporuplné zážitky z cest i osobní Gontierovy boje se závislostmi transformovala kapela do druhé ho alba One-X z roku 2006. Píseň Animal I Have Become se stala v tom samém roce nejhranější rockovou skladbu v kanadských rádiích.  Kapela jejíž styl řadí ti, kteří si libují ve škatulkách k post-grunge, alternative a nu metalu, pokračovala dále v úspěšné jízdě, s alby Life Starts Now z roku 2009 a Transit of Venus o tři roky později. Podstatnou změnou v historii Three Days Grace byl odchod zakládajícího člena a frontmana Adama Gontiera na začátku roku 2013. Jeho úspěšným nástupcem se stal baskytaristův bratr Matt Walst, který se podílel na novém velmi úspěšném albu Human, které vyšlo na podzim roku 2014. Letos, 8. března, přidali do své diskografie další album Outsider.

Dodal: Lucie Čunderliková, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THREE DAYS GRACE

Pátek 19. 10. 2018
Vystupují:
Three Days Grace (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika