Co řekli DJs před sobotní Ultimou v Roxy?

Co řekli DJs před sobotní Ultimou v Roxy?

14. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už tuto sobotu 16.9. se v klubu Roxy opět rozezní techno music v podání mistrů svého oboru Dave Angela, Agenta, Džejára a Monotypea.
Co pro tebe znamená klub Roxy ?
Agent: hodně vzpomínek na dobré party, poprvé jsem ho navštívil někdy kolem roku 94-95. Legendární klub.

Džejár: Kus historie a koncentraci taneční energie.

Monotype: Stejně jako před lety, Roxy zůstává tím nejlepším prostorem pro dobrou zábavu. Jsem nadšený, že Roxy zůstává i klubem, o který má snahu se někdo dobře starat. I přes veškeré útrapy s úřady se strašně těším na nový zvuk.
Jinak nebýt Roxy, asi bych nebyl hudebně tam, kde jsem stejně jako asi celá má generace, co našla zalíbení v elektronice.

Co se ti vybaví, když se řekne Dave Angel?
Agent: Především rychlý tech-house až techno s melodickými prvky. Dave Angel a jeho především ranná tvorba ovlivnila mnoho producentu.

Džejár: Vzpomenu si na party na Zimním Stadionu v Pardubicích, kam jsem ho bookoval. Vyzvedli jsme ho na letišti a na první pumpě už jsme museli kupoval litrovku vodky. V autě se během jízdy vyhulilo nespočet špeků a vodka padla do příjezdu na party. Je to super kalič a dobrej dj i producent, což je super kombinace. V Pardubicích hrál funky techno s nájezdama a lidi si to dost dávali, takže věřím, že v sobotu to bude stejnej mejdan. Těším se.-)

Monotype: Pohled na něj jak tančí za gramci před několika lety na prvním zimním Cosmicu. Nezapomenutelné. Hodně zábavné a gradující techno. Přestože není Dave typ producenta, kterého bych využíval k vlastní prezentaci, vždy na něj rád hodím bokem. :o)

Jaký set zahraješ v sobotu na Ultimě?
Agent: Ještě nevím, budu se snažit pobavit lidi, kteří v sobotu do Roxy zavítají.

Džejár: Funky.

Monotype: Z počátku chci hrát hlavně na poslech, i když taneční muziku a postupně gradovat. Zahraji od svižnějšího minimalu až po hodně groovy nebo rozlámané kousky. Chci, aby se lidi nejen bavili a tančili, ale aby také poslouchali a vzdělávali se. Hudba se stále vyvíjí a tak je potřeba umožnit vývoj i posluchačům. :o)

Ultima - Roxy


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika