Bob Sinclar zahraje v sobotu 20. října v Duplexu

Bob Sinclar zahraje v sobotu 20. října v Duplexu

13. 10. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po neuvěřitelných dvanácti letech se do Prahy vrací 20. října legendární francouzský dj a producent Bob Sinclar, aby roztančil DupleX, The Rooftop Venue na Václavském náměstí v rámci nové koncepční noci Duplex Presents, která vám přiveze ty největší hvězdy světové electronic music!
VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI ZDE:
Goout a Ticketstream
 


Facebook event: https://www.facebook.com/events/391080148038991/ 

Bob Sinclar patří mezi jedny z nejdéle působícíh DJs na světové taneční scéně. Za více než 20 let působení se zaspal tučným písmem díky svým nezapomenutelným hitům jako jsou například Love Generation nebo Worl Hold On. Oba tyto tracky atakovali první příčky světových hitparád a především pak hitovka Love Generation se stala letním šlágram roku 2006.

Bob Sinclar vystoupí v pražském Duplexu 20. října, což je přesně 12 let, 4 měsíce a 20 dní od jeho posledního vystoupení v České republice, které shodou okolností proběhlo také v klubu Duplex. Jako support DJs se představí zástupci české scény.

Bob Sinclar má za sebou celkem 8 vydaných alb, které obsahují hitovky z prvních příček celosvětových hitparád a zlaté a platinové nahrávky. V rámci své každoroční tour vyráží na místa jako Carneval de Rio nebo Tomorrowland a jeho hudební vliv je znát napříč celou taneční scénou. 

V roce 2015 přišel Bob Sinclar se svojí novou rezidentní nocí Paris By Night, která má do dnešního dne své pravidelné místo v klubu Pacha Ibiza. Téma noci čerpá inspiraci z francouzského kabaretu. Tato noc již proběhla také v Paříži, která je jeho domovským městem, Miami, Los Angeles a Milano. 

V roce 2016 podepsal Bob Sinclar smlouvu se světovým labelem Spinnin' Records, na kterém vydal hity Someone Who Needs Me, Burning a Stand Up. 

A vy se na něj můžete těšit 20. října v pražském klubu Duplex!

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOB SINCLAR

Sobota 20. 10. 2018
Vystupují:
BOB SINCLAR
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika