Skindred v únoru přijedou s albem Bing Tings

Skindred v únoru přijedou s albem Bing Tings

17. 10. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britští Skindred pocházejí z Newportu a hrají ragga-punk-metal – jejich živá vystoupení jsou již pověstná. Získali nejvyšší ocenění od prestižních časopisů Kerrang! a Metal Hammer. Vznikli roku 1998 okolo zpěváka Benjiho Webbea.
V Česku koncertovali už mnohokrát, například na Rock for People 2010 nebo na Mighty Sounds 2013. Tentokrát se vydají do pražského Lucerna Music Baru, na jehož podiu vystoupí 10.února. Vstupenky od 10 hodin patku 12.10. za 440 Kč + poplatky na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatků) a v sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu 550 Kč.

Skindred

Tahle nadupaná čtyřka měla ve své diskografii šest alb: Babylon (2002), Roots Rock Riot (2007), Shark Bites and Dog Fights (2009), Union Black (2011), Kill The Power (2014) a Volume (2015). Až do letoška, kdy vydali Bing Tings. 

“Jste na pořádném omylu, jestli si myslíte, že tohle je JEN další nové album Skindred,” dodává bubeník Arya Goggin. 

“Nejsme jen dobrá živá kapela,” říká basák Daniel Pugsley. “Jsme kurevsky boží kapela a tečka. Naše nová deska to světu pořádně ukáže.” 

Slyšeli jste to na vlastní uši – nové album Bing Tings je venku! První singl Machine je směs klasického rocku a modelu Beastie Boys s hostujícím zpěvákem kapely Reef Gary Stringerem a kytaristou Motörhead Philem Campbellem. To, co ale přijde dál, je ještě větší nářez. Benji Webbe a jeho jedinečný hlas desku odstartuje ve velkém stylu. 

Smyčce na desku nahrál a o aranže se postaral Davide Rossi, který již předtím spolupracoval s Goldfrapp a The Verve. Skindred nové album nahráli ve dvou legendárních studiích – ve studiu Petera Gabriela Real World Studios ve Wiltshire, a v Rockfield Studios ve Walesu (tam, kde legendární Queen natočili alba Sheer Heart Attack a A Night At The Opera).

Skindred jsou: Benji Webbe (zpěv), Mikey Demus (kytara), Daniel Pugsley (basová kytara) a Arya Goggin (bicí).

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SKINDRED

Neděle 10. 2. 2019
Vystupují:
Skindred (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika