Fun Lovin’ Criminals přivezou nové album Another Mimosa

Fun Lovin’ Criminals přivezou nové album Another Mimosa

15. 01. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Fun Lovin’ Criminals se po deseti letech hlásí s novým studiovým albem Another Mimosa, které oficiálně vychází tento pátek 18. ledna. Jak název napovídá, nahrávka navazuje přesně po dvaceti letech na kultovní album těchto oblíbených newyorských „kriminálníků“ Mimosa.
S albem mistři míchání žánrů Fun Lovin’ Criminals záhy vyrazí na turné a 13. března se na jako jedné z mála evropských zastávek ukážou v plné parádě v pražském Foru Karlín.

Fun Lovin’ Criminals

„Another Mimosa je pokračováním dlouhé tradice, v níž vzdáváme s FLC hold těm skvělým skladatelům a muzikantům, kteří dali naší muzice základ, tedy těm, na jejichž ramenou stojíme,“ poznamenává frontman Fun Lovin’ Criminals Huey Morgan a dodává: „S pokorou přinášíme našim fanouškům koktejl, namíchaný z námi milovaného hip hopu, soulu rocku i jazzu.” Na albu najdeme nápadité verze písní tak rozdílných autorů a interpretů, jako jsou například Bobby Womack, Tom Petty, Freddie King, Ice Cube nebo Neil Diamond. Jsou zde i pohledy na vlastní minulost ve skladbách Unlimited a Southside i zcela nový vlastní track Sunset.

Dodejme, že pro Fun Lovin’ Criminals, kteří u nás mají širokou fanouškovskou základnu, je typický i humor a nadhled, se kterým glosovali svět gangsta partiček i atributy života nejen v ulicích New Yorku. Proto našli také společnou poetiku s filmy režiséra Quentina Tarantina, o čemž svědčí mimo jiné jejich největší hit Scooby Snacks.

Fun Lovin’ Criminals se na svém Another Mimosa UK/Europa Tour jako první v evropské části turné zastaví 13. března 2019 v pražském Foru Karlín. Předprodej v síti  Ticketlive.cz. Více na www.funloving.cz  nebo na www.facebook.com/flcprague/, oficiální událost na www.facebook.com/events/2103709269870639/.

Dodal: Silvie Marková, SMART Communication
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FUN LOVIN’ CRIMINALS

Středa 13. 3. 2019
Vystupují:
Fun Lovin’ Criminals (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika