Hudební veletrh Praha 2006

Hudební veletrh Praha 2006

18. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čtvrtý ročník se bude konat ve dnech 21. až 23. září ve Veletržním paláci. Veletrh bude od čtvrtka do soboty, každý den od 10 do 18 hodin a je připraven bohatý doprovodný program.
veletrh

Rádi bychom Vás pozvali k účasti na čtvrtém ročníku Hudebního Veletrhu Praha 2006, který pořádají ve dnech 21. – 23. září 2006 ve Veletržním paláci výstavnická organizace AC EXPO s.r.o. a nakladatelství Muzikus. Veletrh je určen jak obchodníkům, kteří chtějí rozšířit své obchodní kontakty, tak široké hudební veřejnosti, která hledá orientaci na českém hudebním trhu.

Veletrh, na kterém se prezentují nejvýznamnější prodejci a výrobci hudebního průmyslu v České republice, je po celou dobu přístupný jak odborníkům, tak i široké hudební veřejnosti. Téměř 90 vystavovatelů, reprezentujících více než 400 českých i světových značek, představí svoji nabídku na čisté výstavní ploše bezmála 2 000 m2. V loňském roce došlo ke změnám, kdy velké firmy vstoupily na český trh a zvolily přímou účast, některé firmy se prezentovaly na více expozicích, aby zdůraznily rozdílnost sortimentu. Tento trend zůstává pro letošní rok zachován. Vedle tradičních vystavovatelů se účastní i nově vzniklé firmy a prezentují se také malé firmy – výrobci mistrovských nástrojů, doplňků, agentury, hudební vydavatelství apod., které zpestřují nabídku veletrhu.

veletrh

Ve velké dvoraně návštěvníci naleznou především dovozce elektronických i akustických hudebních nástrojů a příslušenství, ale také studiovou techniku, v pasáži A a hale A představí vystavovatelé jevištní techniku, v hale B nahrávací i reprodukční techniku a hudební software, v polopatře haly B se budou prezentovat malé firmy - výrobci nástrojů, prodejci doplňků, hudební vydavatelství a další. V malé dvoraně se vystavují výrobci a dovozci akustických hudebních nástrojů a vydavatelé hudební literatury.

V letošním roce pořadatelé zaměřili doprovodný program především na odborné návštěvníky – muzikanty, hudební pedagogy, techniky světla a zvuku a ve třech auditoriích bude možné po celou dobu veletrhu seznámit se formou workshopů s novinkami, technikou, tvůrčími postupy apod. předních osobností české hudební scény. Navíc, v sále Art Minus budou všechna dopoledne určena pro prezentaci nainstalované jevištní techniky.

Tak jako každý rok i letos vystoupí řada kapel a sólistů. Z nejvýznamnějších jmen uvádíme: Marcus Deml & Pavel Razim & Filip Spálený, The Scheuflers, Pavel Jakub Ryba & Mind the Step, Ralf Jung, Liquid Boogie Roll, Arakain, Honza Kirk Běhunek, Gaia Mesiah, Koťata a jejich tygři, Zdeněk Juračka, Magnum Jazz Bigband, Blacknote, T.O.P. Dream Company, Tomáš Kočko, Vítězslav Štefl, Peter Binder a Milan Kramarovič, November 2nd, Miloš Vacík, Duende, Folk3Mail, Big Band Neratovice, Drumcircle, Pavel Fajt, Hegeš, Another Way

Nezapomínáme ani na nejmenší – prostor v mezaninu je vyhrazen hudební školičce – „Děti, pojďte si (za)hrát“, která se skládá z několika částí: Hudební divadélko Romaneto (ve čtvrtek a v pátek) a dvojice Vanda a Standa (v sobotu) představí nejmenším dětem zábavnou formou při aktivní práci s divákem základní principy hudby. Drumcircly připravené ve spolupráci s TNM jsou speciální aktivitou, kdy pod vedením zkušeného koordinátora účastníci (děti i dospělí) hrají různé rytmy a melodie na perkusní nástroje. Cílem je společně si zahrát pro radost. Hudba hrou - k dispozici jsou různé elektronické hudební nástroje, které si děti pod vedením studentů konzervatoře mohou vyzkoušet.

Na veletrhu vystoupí tyto kapely a osobnosti:
Marcus Deml & Pavel Razim & Filip Spálený
The Scheuflers
Big Band Neratovice
Pavel Jakub Ryba & Mind the Step
Ralf Jung
Liquid Boogie Roll
Arakain
Honza Kirk Běhunek
Gaia Mesiah
Koťata a jejich tygři
Zdeněk Juračka
Magnum Jazz Bigband
Blacknote
T.O.P. Dream Company
Tomáš Kočko
Vítězslav Štefl
Peter Binder a Milan Kramarovič
November 2nd
Miloš Vacík
Duende
Folk3Mail
Drumcircle
Pavel Fajt
Sylvie Krobová, Štěpán Smetáček a Oto Sukovský
Hegeš
Another Way

www.huvel.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika