Fatboy Slim zahraje v květnu v Duplexu

Fatboy Slim zahraje v květnu v Duplexu

04. 02. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dámy a pánové. A je to tady. Představujeme headlinera jedné z největších akcí, které proběhnou v DupleX, The Rooftop Venue v roce 2019. Legendární dj a producent Fatboy Slim přijede 24. května 2019 do Prahy. Bude to tak úplně poprvé v historii, kdy tento fenomenální představitel světové taneční scény vystoupí v ČR v klubovém prostředí.

Předprodej: https://www.duplex.cz/duplex-events/duplex-presents-fatboy-slim/

Fatboy Slim, vlastním jménem Quentin Leo Cook, také známý jako Norman Cook, patří jednoznačně mezi legendy světové taneční hudby. Spolu s interprety jako jsou The Prodigy nebo The Chemical Brothers patří k průkopníkům žánru, který se nazývá big beat. Jeho styl je také známý jako kombinace hip hopu, breakbeatu, rocku a rythm and blues. Už jako kluk vypustil ze svého rodného jména „Quentin“ a začal si říkat „Norman“. Pod pseudonymem Norman Cook vystupuje dodnes.

Fatboy Slim duplex

Fatboy Slim vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue 24. května 2019. Budou to téměř dva roky od jeho posledního vystoupení v České Republice, kdy vystoupil na největším tuzemském hudebním festivalu Beats For Love pro více než 30 tisíc lidí. Support mu udělají rezidentní DJs, které postupně odtajníme na stránce Facebook události.

Velký úspěch slavil s druhou deskou You've Come a Long Way, Baby (1998). Nesmrtelnými se staly singly “Right Here, Right Now” a “The Rockafeller Skank” (Tato píseň se objevila i na soundtracku ke hře FIFA 99). Jeho legendární set v domácím Brightonu přilákal cca 250 000 návštěvníků – záznam koncertu obsahuje deska Live on Brighton Beach (2002).
 

Klip k písni „Praise You“ vyhrál tři a „Weapon of Choice“ dokonce čtyři ceny na MTV Music Video Awards. V květnu 2007 obdržel Ivor Novello Award za celoživotní přínos hudbě.

A vy se na něj můžete těšit 24. května 2019 v pražském DupleX, The Rooftop Venue
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DUPLEX PRESENTS FATBOY SLIM

Pátek 24. 5. 2019
Vystupují:
Fatboy Slim (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika