Yungblud po vyprodaném Futuru oznámil podzimní koncert v Roxy

Yungblud po vyprodaném Futuru oznámil podzimní koncert v Roxy

06. 02. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po svém vyprodaném evropském turné Yungblud ohlásil nová podzimní data včetně koncertu v londýnské O2 Academy v Brixtonu! Během svého turné vystoupí také v Německu, Itálii, Francii a letos již podruhé v České republice, kterou nadchl svým pražským lednovým koncertem v beznadějně vyprodaném Futurum Music Baru. Nyní Yungblud oznamuje velké turné, při kterém 4.listopadu zahraje v pražském klubu Roxy.
Vstupenky jsou v předprodeji za 490 Kč + poplatky v sítích GoOut.cz a Ticketmaster. Na místě v den koncertu 590 Kč.

Yungblud

V loňském roce kromě svého turné Yungblud vystoupil na festivalech v Readingu & Leedsu, v Austin City Limits a Rock Am Ring. Tento jedenadvacetiletý Brit je znám svými energickými a procítěnými koncerty.

Nový singl ‘Loner’ byl příznivě přijat v médiích – chvály se mu dostalo od NME, Clash Magazine, the BBC, MTV a Upset Magazine. Videoklip na YouTube zhlédl jeden a půl miliónu diváků během několika dní. Klip režírovali Yungblud a Unthank Alliance, byl natočen v Doncasteru, odkud Yungblud pochází.

Loni Yungblud vydal své debutové album '21st Century Liability.’ Yungbludovými vzory, co se týče textů ostrých jako žiletky, jsou Bruce Springsteen a Chris Difford ze Squeeze. Je všestranným multiinstrumentalistou, který hraje na kytaru, basu, klavír a bicí. Na kytaru sáhl poprvé ve dvou letech a v deseti již skládal vlastní písně. V mládí se přestěhoval do Londýna, aby si splnil sen stát se profesionálním hudebníkem a metaforicky stanout po boku svých oblíbených The Clash, Arctic Monkeys a N.W.A.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

YUNGBLUD

Pondělí 4. 11. 2019
Vstup: 490 - 590 Kč
Vystupují:
Yungblud (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika