Kölsch předvede v květnu v Roxy All Night set

Kölsch předvede v květnu v Roxy All Night set

11. 02. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na konci května čeká Prahu další velká elektronická show. Do Roxy se vrací jeden z velikánů současné elektroniky, dánský hudební vypravěč, excelentní hudebník a člen respektovaného nezávislého labelu Kompakt - Kölsch.
Po dvou vyprodaných vystoupeních se rozhodl předvést českým fanouškům něco hodně exkluzivního. Do Prahy přijede představit svůj vlastní label IPSO a to hned celonočním setem ve stylu All Night. Těšte se na nekonečnou jízdu všemi zákoutími elektronické hudby, ale i hlubinami životního příběhu jednoho ze současných hudebních velikánů.

Kölsch

Předprodej začíná 11. února přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté online na webu ROXY.

Dánský producent Rune Reilly Kölsch má jedinečný dar vyprávět pomocí hudby silné příběhy, a to nejen cizí, ale především ten svůj vlastní. Jeho první album 1977 (2013) mapovalo období jeho raného a rozlétaného dětství s kompozicemi jako Opa, Oma nebo Loreley. Druhým, o kapku vyzrálejším 1983 (2015) navázal na své cesty po Dánsku i jižní Evropě. Trilogii uzavřel v záři předminulého roku albem 1989, které vychází z jeho turbulentních let dospívání, kdy se musel vypořádat kromě puberty i s těžkým rozvodem rodičů.

Kölsch už dvakrát v Praze předvedl dechberoucí djské představení a beznadějně vyprodal ROXY. Ani tentokrát by tomu nemělo být jinak, doporučujeme brzký nákup vstupenek.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KÖLSCH - IPSO ALL NIGHT

Pátek 24. 5. 2019
Vystupují:
Kölsch (DK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika