Hamburský producent HOSH se vrací do Roxy

Hamburský producent HOSH se vrací do Roxy

10. 04. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden z tahounů Solomunova labelu Diynamic a uznávaný producent HOSH se vrací po dvou letech zpět do Roxy. Tuto noc plánuje klub ROXY zavzpomínat na dlouholetého rezidenta a přítele DJe Loutku, který by v květnu oslavil 52. narozeniny.
HOSHe tak doprovodí na hlavní i druhé stagi Michalovi djští kolegové a přátelé.

HOSH

HOSH byl v roce 2015 prvním z producentů Diynamic Music v ČR a od té chvíle klubem ROXY prošla několikrát jména jako Kollektiv Turmstrasse, Adriatique nebo Solomun. HOSH je jeden z producentů, kteří se neustále vyvíjí a posouvají hranice svého soundu, čemuž odpovídá i nedávné založení HOSHova vlastního labelu Fryhide neboli Freiheit - německy svoboda.

Předprodej začíná ve čtvrtek 11. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

„Když jde o tvorbu nové hudby, produkce je pro mě jako vaření, jídlo/track je tím lepší, s jakou láskou ho děláte“ a Holger Behn aka HOSH. vaří se spoustou hravých i atmosférických housových linek. Jeho výsledný produkt je láska na první poslech. Holgerova produkce a remixy mají svoji typickou vytříbenost a propracovanost. Mezi jeho nejznámější releasy patří Lunchtime nebo remix epického tracku Rufus - Innerbloom.

HOSH tráví na tanečním parketu spoustu času a za tu dobu už nejlíp ví, co funguje a dokáže si pohrávat s náladami v klubu jako málokdo jiný. Známý je svojí rezidenturou v berlínském Watergate nebo amsterdamském Studiu 80 a je taky pořadatelem legendárních open air festivalů Grünanlage v severním Německu. Už od roku 2006 je nepostradatelnou součástí hamburského labelu Diynamic, který je v ČR tak oblíbený a jehož umělci pravidelně vyprodávají klub ROXY. 11. května se přijďte přesvědčit, proč tomu tak je.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOSH

Sobota 11. 5. 2019
Vystupují:
HOSH (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HOSH, Roxy
2 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika