Praktické informace k Trance Parade

Praktické informace k Trance Parade

20. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Promotérské přípravy vrcholí - aby ne, vždyť party proběhne už tento pátek. Zajímá vás, jak to bude vypadat u vstupu, kudy se dostanete do DK Inwest, nebo co nabídnou bary? Zde Vám všechny tyto informace servírujeme.
Cesta vlakem
Pokud přijedete do Plzně vlakem vystupte na Hlavním vlakovém nádraží. To je vzdáleno od DK Inwest asi 300m, takže zde by neměl být vůbec žádný problém místo najít. (viz mapka)

Cesta autobusem
Vystupte na Centrálním autobusovém nádraží. Tam nastupte do tramvaje č. 2 a jeďte směr Slovany asi 4 zastávky, do zastávky Hlavní nádraží. Po pravé straně budete mát OD Tesco, za ním se tyčí DK Inwest.

Cesta autem
Americkou ulici najdete přímo v centru města, spojuje obří křižovatku u vlakového nádraží a nejznámější plzeňskou křižovatku „U práce“. DK Inwest je ve spodní části Americké ulice, blízko vlakového nádraží. Parkování je možné přímo na Americké ulici, nebo v garážích DK Inwest, jejichž vjezd je z Denisovo nábřeží. (viz. mapka)

Vstup
Vstup na Trance Parade bude hlavní vstupní bránou do DK Inwest, z Americké ulice. Po pravé straně od vstupu je umístěna pokladna, kde si budete moci zakoupit lístky, či se akreditovat.

Zákaz vycházení
Z důvodu nočního klidu a vaší bezpečnosti nebude možné z areálu odejít, aniž by Vaše vstupenka pozbyla platnost!! Děkujeme za pochopení.

Bezpečnost
Do prostoru DK Inwest je zakázáno vnášet jídlo, pití, sklo, zbraně a jakékoli jiné nebezpečné předměty. Do areálu je rovněž zakázáno vnášet drogy a jiné ilegální látky. Ochranka si z důvodu bezpečnosti nás všech může vyžádat prohlédnutí vaší příruční tašky, či batohu.

V případě jakéhokoli zdravotního, či jiného problému prosím ihned informujte ochranku u vstupu, či zdravotní službu, bude-li třeba, děkujeme.

Zdravotní služba
Stanoviště zdravotní služby bude výrazně označeno červeným křížem. Zdravotníci se ovšem budou pohybovat i po celém prostoru DK Inwest. V případě potřeby se řiďte jejich pokyny, děkujeme.

Bary
Party Trance Parade nabídne hned několik barů a to v obou patrech areálu. V horním patře bude k dispozici navíc i originální Havana Club Cocktail bar, jehož součástí bude Numark Happy Stage. Jako specialitku nabídne Tranceparade prodej nápojů sexy hosteskami přímo na tanečním parketu.

VIP
Na této akci není žádný vyhrazený prostor pro VIP ani hosty. Do prostoru stage a backstage bude umožněn vstup pouze personálu, umělcům a akreditovaným fotografům. Děkujeme za pochopení.

Důležité
Pořadatel Vás prosí, abyste se chovali k sobě tolerantně, slušně a respektovali jeden druhého. Všem Vám přeje báječnou noc plnou skvělé muziky a zábavy.

www.freeproduction.cz/tranceparade


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika