Britská techno diva Rebekah ozdobí narozeniny Roxy

Britská techno diva Rebekah ozdobí narozeniny Roxy

28. 08. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Techno bude mít na narozeninách Roxy opět své místo. Oslavu těch dvacátých sedmých ozdobí v pátek britská techno ikona Rebekah. Potěšeni budou především fanoušci tvrdších odnoží vč. acid a industrial techna.
Dříve úspěšná modelka, dnes uznávaná producentka Rebekah posbírala v posledních letech řadu ocenění např. aktuální Best Of British - Best Producer a její vystoupení bude 23. října bez jediné pochyby tanečním vrcholem BE27.
 

Předprodej začíná 9. července v MY ROXY, den poté přes web ROXY nebo GoOut.

Rebekah je vyhlášená svou náročností, co se týče zvuku i vizuální stránky. Součástí jejích setů tak bývají propracované vizuály, které umocňují temnou atmosféru a vtahují celý klub do dechberoucího hudebního představení. Birminghamská rodačka má za sebou už  dvacetiletou kariéru, během které nasbírala řadu úspěšných releasů na labelech jako CLR (Chris Liebing) nebo Soma Records (Dave Clark), kde vydala i svou debutovou desku Fear Paralysis. Rebekah dnes žije v Berlíně, kde zúročuje svou dlouholetou vášeň pro techno a vystupuje po boku svých bývalých idolů jako Richie Hawtin, Adam Beyer nebo Dave Clark. Co víc může být důkazem hudební kvality a oddanosti perfektnímu zvuku.
27. narozeniny ROXY čeká velká páteční noc. Techno bez kompromisů!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE27: REBEKAH

Pátek 25. 10. 2019
Vystupují:
Rebekah (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika