Islandští finalisté Eurovize Hatari přivezou industriální BDSM techno pop

Islandští finalisté Eurovize Hatari přivezou industriální BDSM techno pop

17. 07. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hatari sice v překladu znamená nepřítel, ale toto islandské trio má za cíl kritikou společnosti spíše spojovat než rozdmýchávat nevraživost. Kapela, která svou show popisuje jako BDSM industrial antikapitalistický technodystopický homoerotický sado-maso démonický pop, si klade za cíl sundat masku rozkládajícímu se podvodu, kterým je každodenní život.
A že jí to jde dobře, dokazuje nejedno ocenění včetně účasti ve finále letošní Eurovize, vítězství v Best Live Performance kategorii na Grapevine Music Awards nebo Performer of the Year na Icelandic Music Awards!
 

 Předprodej začíná 19. července přes Ticketmaster nebo GoOut.
 
Hatari

Dohromady se dali teprve v roce 2015, ale okamžitě vystřelili mezi hvězdy pro svoji odvahu a jedinečnost zabalenou do goth-horror hávu. Z toho byl jen krok k současné BDSM image, kterou vysvětlují jako nejsilnější výraz liberalismu, jaký mohli najít. Jejich prezentace na Eurovizi 2019 přinesla samozřejmě mnoho kontroverze. Jedni je vychvalují jako anarchistické mesiáše, druzí je kritizují za samotnou účast. Jedno je jisté. Hatari přinesou 5. února do ROXY sdělení s přesahem v nevídaně odvážném kabátu (přesněji řečeno fetish outfitu) a vyzývají: Tancuj nebo zemři!

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HATARI

Středa 5. 2. 2020
Vystupují:
Hatari (Island), Cyber (Island)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HATARI, 5. 2. Roxy
2 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika