Kollektiv Turmstrasse přijede s Brinou Knauss

Kollektiv Turmstrasse přijede s Brinou Knauss

17. 10. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Berlínskou dvojici Kollektiv Turmstrasse, jež několikrát zaplnila Roxy téměř až po střechu, nemusíme rozvláčně představovat. Tito zástupci Solomunova labelu Diynamic patří už téměř dvacet let mezi trvalky deep house a techno scény, které nepřestávají bavit.
Je to i proto, že se obklopují těmi správnými umělci, jako je právě Brina Knauss. Nico a Christian za sebou mají jak vyprodané dj sety a live shows po celém světě, tak i remixy a předělávky namátkou pro Hot Chip nebo Trentemøllera. Brina je pak zkušenou DJkou s fanoušky jako Luciano nebo Damian Lazarus. Třináctého prosince vás tak společně vezmou na komentovanou prohlídku do světa taneční hudby, která je plná povzbudivých melodií, downtempo rytmů a kultivovaných vokálů.
 

Předprodej začíná 16. září v 15:00 přes MY ROXY, 24 hod poté v síti GoOut.

Christian a Nico vyrůstali na vizuálně strhujícím pobřeží Baltského moře. I to ovlivnilo jejich smysl pro emoci a propůjčilo tvorbě lidskou vřelost, která se dobře poslouchá v klubu i doma. Jejich poslední EP z tohoto roku ‘Ribbon Reef’ se tak dočkalo fenomenálního úspěchu. Ani slovinská Brina nezahálela. V roce 2012 se rozhodla zariskovat a opustit rozjetou kariéru modelky. To jí na scéně, kde se ženy stále tak trochu posuzují podle vzhledu, donutilo dřít dvojnásob. A vyplatilo se. Minulý rok se objevila na obálce italského DJ Magu a dvakrát se objevila v nominacích DJ Awards jako nováček roku a nejlepší průlom roku. Kollektiv Turmstrasse se svými hosty nikdy nezklamou. Prosinec v ROXY je sázka na jistotu!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOLLEKTIV TURMSTRASSE

Pátek 13. 12. 2019
Vystupují:
Kollektiv Turmstrasse (DE), Brinoa Knauss
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika