Palms Trax přiveze směs housu a disca v undergroundovém kabátu

Palms Trax přiveze směs housu a disca v undergroundovém kabátu

29. 10. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tohoto britského producenta a DJe by měl znát každý, koho zajímá to nejnovější v elektronice. Ač vychází z undergroundu, jeho sety z Dekmantelu nebo Boiler Roomu již zkultovněly a tracky mají miliony streamů. Je to právě legendární vystoupení na zmíněném holandském festivalu, které nasměřovalo jeho djskou cestu přímo do srdcí a nohou mnoha tanečníků.
1. února zazní v ROXY směs klasického housu, disca a nejrůznějších odstínů UK undergroundu, kterou by možná nikdo nečekal. O to to bude radostnější!
 

Předprodej začíná 29. října přes MY ROXY prvních 24h. Poté k dostání v síti GoOut.

Kariérní cesta jednoho z nejzábavnějších DJs současnosti zní jako z pohádky. Na počátku získává mladý Palms Trax práci v jednom z nejdůležitějších londýnských obchodů s deskami, kde objeví mistry Chicago housu a Detroit techna. Poté ho cesty zavanou do Berlína, kde se snaží napodobit zvuk svých nově objevených hrdinů a náhodou se mu podaří zprodukovat seriozní hit tanečních parketů. Postupný, ale stabilní proud nových EPček pod značkou holandského kolosu Dekmantel pomáhá jeho tvorbě vzkvétat mezi stále větším počtem příznivců. Releasy jako ‘In Gold’ nebo ‘High Point on Low Ground’ nesou jeho typický rukopis - housové klavírní linky a bublavý acid jsou vystřeleni do tvrdých, pro Palms Traxe charakteristických perkusí. A zbytek už je historie, která se bude psát i v ROXY.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PALMS TRAX

Sobota 1. 2. 2020
Vystupují:
Palms Trax (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika