FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Twenty One Pilots první hvězdou Colours of Ostrava 2020

Twenty One Pilots první hvězdou Colours of Ostrava 2020
02. 12. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (6)
(Promotion) Americká kapela Twenty One Pilots, která patří k největším jménům současné světové hudební scény, je první potvrzenou hvězdou příštího ročníku festivalu Colours of Ostrava 2020! Miliardy přehrání písní na YouTube či Spotify, bleskem vyprodané největší koncertní haly, cena Grammy, nominace na Brit Awards, ale především neuvěřitelná, strhující vystoupení... to vše patří k Twenty One Pilots, které tvoří zpěvák a multinstrumentalista Tyler Joseph a bubeník Josh Dun.
“Velmi se na ně na Colours of Ostrava těšíme, protože jejich euforické koncerty představují naprostý zážitek. Během nich si vystačí jen sami dva, podpoření dokonale vizuálně a světelně sladěnou show, do které patří spousta převleků, efektních kostýmů, občas i hořící automobil a strhující energie, s jakou Josh bubnuje, dělá přemety a Tyler střídá jeden nástroj za druhým,” líčí ředitelka festivalu Zlata Holušová.
 

Twenty One Pilots s přirozenou originalitou a nestíhatelnou rychlostí střídají elektropop, reggae, hip hop, drum & bass, punk nebo hymnické klavírní balady. „Někteří lidé tvrdí, že nic nového už nejde vymyslet, a my se neustále snažíme dokázat, že se mýlí,“ říkají. “Vzpomeňte si na snad jakoukoliv světovou hudební cenu a je vysoce pravděpodobné, že ji Twenty One Pilots buď získali, nebo na ní byli alespoň nominováni,” doplňuje Zlata Holušová. Jejich vynikající videoklipy Stressed Out a Heathens mají na YouTube miliardovou sledovanost a další je v úspěšnosti následují. A nebyl pro ně problém stát se na iTunes v šedesáti zemích světa číslem jedna.

Twenty One Pilots pocházejí z amerického Ohia a pojmenovali se po tragickém příběhu z dramatu Arthura Millera All My Sons, kdy lidskou vinou zahynulo jednadvacet pilotů. Svou od roku 2009 neuvěřitelně gradující kariéru popsali lakonicky: „Snažili jsme se zaujmout místní scénu, pak regionální a dál si už nic nepamatujeme. Tak rychle to všechno přišlo.“ Obrovského celosvětového úspěchu dosáhli s vysoce zábavnou hudbou kmitající mezi nejrůznějšími žánry a zároveň znepokojivými tématy o úzkostech, depresích, nejistotách a překonávání osobních démonů. “Když skládáte hudbu, která vyjadřuje pochybnosti, starosti nebo myšlenky o temnějších věcech, kterými prochází dospívající člověk, lidé začnou poslouchat někoho, kdo o tom mluví nahlas.”

Vydali pět alb a dvě poslední - Blurryface a Trench, prodávající se po miliónech – koncipovali jako na sebe navazující tématické, alegoricky vyznívající fantasy opusy o dusících nejistotách. „Myslím si, že naše kultura, pokud jde o sebevraždu či deprese, udělala velký pokrok. Jsem hrdý, že právě hudba je na špici, pokud se týká schopnosti o tom mluvit otevřeně. A mluvit o tom je tak důležité,“ vysvětlil Tyler potřebu nejvyšší možné míry upřímné otevřenosti týkající se útěku z osobní pustiny. Viz skladba Car Radio symbolizující názor „ticho je násilí“.

Devatenáctý ročník festivalu Colours of Ostrava proběhne od 15. do 18. července 2020 opět v úchvatném industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic. Program na 24 venkovních i krytých scénách nabídne přes 450 bodů - vedle koncertů více než 120 zahraničních a domácích kapel také diskuse v rámci mezinárodního fóra Meltingpot, divadla, workshopy, filmy, výtvarné instalace a další doprovodné aktivity.

Čtyřdenní vstupenky jsou v prodeji ve festivalovém e-shopu na www.colours.cz a v sítích GoOut a Ticketportal. Aktuální cena čtyřdenní vstupenky 2 690 Kč platí na limitované množství 9 000 kusů.

Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.

COLOURS OF OSTRAVA

Středa 13. 7. 2022 až Sobota 16. 7. 2022
Vystupují:
LP, The Killesrs, Kings of Convenience, Martin Garrix, Twenty One Pilots, Bakermat (Holandsko), Dardelica (UK), Darkstar (UK), Darzack (Francie), Eelke Kleijn (Holandsko), Gioli & Assia (Itálie), Giorgia Angiuli (Itálie), Matias Aguayo (Chile), Meduza (Itálie) a Shtuby (Izrael), z rocku Ivan & The Parazol (Maďarsko), The Snuts (UK), LIFE (UK) a PENGSHUi (UK), z africké hudby Fatoumata Diawara (Mali) a Fofoulah (UK/Senegal/Gambie), z world a folk music s mnoha přesahy Anna RF (Izrael), Bazzookas (Holandsko), C.C. White (USA), The Hatters (Rusko), Marina Satti (Řecko), OMIRI (Portugalsko), SuRealistas (Argentina/Itálie), The Tune (Jižní Korea), Puuluup (Estonsko) a Talisk (Skotsko). Jazz zastoupí Hiromi (Japonsko) a Malox (Izrael), rap Princess Nokia (USA), soul Joel Culpepper (UK), blues Roosevelt Collier (USA), psychedelii Moon Duo (USA) a indie scénu Anna Wolf (JAR), Chef´Special (Holandsko), Hudson Taylor (Irsko) a Sons of The East (Austrálie)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Endre | 07. 06. 2023 | 08:09:18
dakany.endre@gmail.com

Lep pozdrav, Ali potrebujete kakršno koli finančno podporo? osebna/poslovna posojila? Posojimo po 2 %. Oceniti! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com) za več podrobnosti. posojilna ponudba
Gina | 15. 11. 2021 | 12:28:53
Moje ime je Gina Anthony. Živim v ZDA, potem ko sem upal na spletnega posojilodajalca in mi moja banka in hipotekarni posojilodajalec nočeta dati konsolidacijskega posojila, sem naletel na to podjetje za posojila prek Googlovega iskanja in naletel na tega posojilodajalca podjetja, ki mi je posodilo 95.000,00 $. kontaktirajte jih preko bpm-loanservices@hotmail.com whatsapp 393510351643
BENSONN | 04. 08. 2021 | 07:36:20
Pozdravljeni, dajemo vse vrste posojil, kot so študentsko, dolžniško, poslovno, osebno in drugo. Iščete hitro in enostavno posojilo ali prevara v preteklosti? Če je tako, ste na pravem mestu, kjer lahko brez nadaljnjega odlašanja uspešno zaprosite za posojilo. Opomba: Za več informacij nas prosilci za posojilo kontaktirajte po elektronski pošti: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
Huong Lu | 05. 08. 2020 | 06:59:33
Ich bin Huong Lu mit Namen. Ich lebe in den USA. Ich möchte dieses Medium verwenden, um alle Kreditsuchenden darauf aufmerksam zu machen, sehr vorsichtig zu sein, da es überall Betrüger gibt. Vor 2 Monaten war ich finanziell angespannt und aufgrund meiner Verzweiflung wurde ich von 2 Online-Kreditgebern betrogen. Ich hatte fast die Hoffnung verloren, bis meine Freundin mich an eine sehr zuverlässige Kreditgeberin namens Miss. Susan James verwies, die mir einen ungesicherten Kredit von 68.000 USD unter 3 Stunden ohne Stress verlieh. Wenn Sie irgendeine Art von Darlehen benötigen, kontaktieren Sie sie jetzt über: susanjamesloanfirml07@gmail.com oder die Website: (https://susanjamesloanfirm6.wixsite.com/mysite) Ich verwende dieses Medium, um alle Darlehenssuchenden wegen der Hölle zu alarmieren, die ich in den Händen dieser gefälschten Darlehensgeber durchlaufen habe. Und ich möchte nicht einmal, dass mein Feind durch die Hölle geht, die ich in den Händen dieser betrügerischen Online-Kreditgeber durchlaufen habe. Ich möchte auch, dass Sie mir helfen, diese Informationen an andere weiterzugeben, die ebenfalls einen Kredit benötigen, sobald Sie dies tun haben auch Ihr Darlehen von Fräulein. Susan James erhalten.
MOPR | 17. 04. 2020 | 05:26:14
DOBRÝ DEN MŮJ LIDÍ České republiky   MŮJ TESTIMONIE, JAK ZÍSKÁM ÚVĚR KOUPIT DŮM Z REÁLNÉ A GENUINSKÉ půjčky SPOLEČNOST VYZÝVAL JOSE LUIS ÚVĚROVÁ SPOLEČNOST, JSEM VELMI HAPPY DNES A GOD BLESS JOSE LUIS půjčka SPOLEČNOST joseluisloans@gmail.com Jmenuji se (jacke katica), jsem z (Moravskoslezský kraj) v České republice, hledal jsem opravdovou úvěrovou společnost za posledních 5 měsíců, koupit dům, vše, co jsem dostal, bylo spoustu podvodů, kteří udělali abych jim věřil a na konci dne mi vzali peníze, aniž by na oplátku dali cokoli, všechna moje naděje byla ztracena, zmatený a frustrovaný, nikdy jsem nechtěl mít nic společného s úvěrovými společnostmi na internetu, takže Šel jsem si půjčit nějaké peníze od přítele, řekl jsem jí všechno, co se stalo, a ona řekla, že mi může pomoci Zná úvěrovou společnost, která mi může pomoci s jakoukoli částkou půjčky mě potřebovala s velmi nízkou úrokovou sazbou 2%, kterou právě dostala půjčil od nich, nasměrovala mě na to, jak požádat o půjčku tak, jak mi řekla, jsem se s nimi přihlásil na e-mail: (joseluisloans@gmail.com), nikdy jsem nevěřil, ale snažil jsem se as velkým překvapením jsem dostal půjčku do 24 hodin, nemohl jsem uvěřit, Jsem opět šťastný a bohatý a děkuji Bohu za takovou půjčku společnosti, jako je tento, stále existují v těchto podvodech všude, prosím poradit všem tam, kteří potřebují půjčit svůj e-mail (joseluisloans@gmail.com) vás nikdy nezklamou a váš život se změní jako můj. Rychlý kontakt (joseluisloans @ gmailcom) dnes a získejte od nich vaši půjčku, Bůh žehnej jose luis půjčovací firmě za jejich skutečnou nabídku půjček.  Ujistěte se, že kontaktujete půjčku JOSE LUIS pro vaši půjčku, protože jsem úspěšně dostal svou půjčku od této společnosti bez stresu. Navštivte jejich e-mail. (Joseluisloans@gmail.com
albaker | 31. 03. 2020 | 07:01:39
albakerloanfirm@gmail.com

DOBRO DAN MOJ LJUDI Andore MOJ PREIZKUS, KAKO DOBIM POSOJILO, DA KUPIM HIŠO IZ NEKRETNEGA IN ŽENSKEGA POSOJILNEGA DRUŠTVA, KI JE IZDELALA FIRM ALBAKERSKEGA POSOJILA, DANES ZELO SREČAN IN BOŽJI BLAG ALBAKER POSOJIL FIRM Ime mi je maria, sem iz Andore, ki sem jo iskal resnično posojilo za zadnjih 5 mesecev, da kupim hišo, kar sem dobil je bil kup prevar, zaradi katerih sem jim zaupal in na koncu dan, vzeli so mi denar, ne da bi dali ničesar v zameno, vse moje upanje izgubil sem se zmeden in frustriran, tega nisem hotel nikoli karkoli opraviti s posojilnicami na internetu, zato sem šel prijateljici izposodila nekaj denarja, povedala sem ji vse, kar se je zgodilo, in ona je rekla, da mi lahko pomaga, da pozna kreditno podjetje, ki mi lahko pomaga pri kakršnem koli znesku posojila ki jih potrebujem z zelo nizko obrestno mero 2%, da je pravkar dobila posojila od njih, usmerila me je, kako naj zaprosim za posojilo, sem ga tako kot mi je povedala, sem se prijavila z njimi na e-pošto: albakerloanfirm@gmail.com, nikoli verjel, toda poskusil sem in na moje največje presenečenje sem dobil posojilo v 24 urah nisem mogel verjeti, Znova sem vesel in bogat in se zahvaljujem Bogu za tako posojilo podjetja, kakršna je ta, še vedno obstajajo na tej prevari povsod, prosim, svetujem vsem, ki potrebujejo posojilo po e-pošti (albakerloanfirm@gmail.com) vas ne bodo nikoli izneverili, in tvoje življenje se bo spremenilo kot moje. Hiter stik (albakerloanfirm@gmail.com) danes in dobite vaše posojilo od njih, bog blagoslovi ALBAKER POSOJILO FIRM za njihovo pristno ponudbo posojila.  Prepričajte se, da ste se za posojilo obrnili na ALBAKER POSOJILO FIRM, ker sem posojilo uspešno prejel od tega podjetja brez stresa. Obiščite njihovo e-pošto (albakerloanfirm@gmail.com)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |