Pet Shop Boys odkládají koncert na červen příštího roku

Pet Shop Boys odkládají koncert na červen příštího roku

22. 04. 2020  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Z důvodů coronavirové pandemie se odkládá i vyprodaný pražský koncert Pet Shop Boys. Populární britské duo vystoupí se svými největšími hity ve Foru Karlín 8. 6. 2021.
„Vstupenky zakoupené na původní datum (13.května) zůstávají v platnosti," oznámil za pořádající agenturu 369 s.r.o. David Procházka.

Pet Shop Boys

Neil Tennant a Chris Lowe alias Pet Shop Boys jsou nejúspěšnějším duem v britské hudební historii. Od podpisu smlouvy s nahrávací společností Parlophone Records v roce 1985 natočili dvaačtyřicet TOP 30 hitů, z nichž dvaadvacet skladeb se dostalo mezi první desítku a čtyři dosáhly až na samý vrchol britských žebříčků. Všechna jejich studiová alba bodovala v první desítce ve Velké Británii, jejich letošní čtrnácté album Hotspot nevyjímaje. To v Anglii stanulo na třetím místě a v hitparádě časopisu Billboard v kategorii Top Dance/Electronic Albums dosáhlo až na prvenství.

Během své více než třicetileté koncertní kariéry Pet Shop Boys odehráli celkově na sedmset show, vystoupili ve třiašedesáti zemích a na všech nejprestižnějších hudebních festivalech na planetě jako Glastonbury, Rock in Rio, Coachella nebo Roskilde. Především ale povýšili běžné koncerty na mimořádný audio-vizuální zážitek. „Jejich kariéra neustále dokazuje, že populární hudba a umění nemusí vedle sebe působit izolovaně, ale naopak se doplňovat a společně vytvářet nové umělecké formy", zhodnotil současné turné Pet Shop Boys britský deník The Independent. A Daily Telegraph nezůstává v opěvné kritice pozadu: „Jejich show je kombinací kvalitního umění, klubové kultury, divadla, kina, politické satiry a úchvatné laserové show."

V Praze skupina vystoupí v rámci turné Dreamworld: The Greatest Hits, které (jak již název napovídá) nabízí největší hity Pet Shop Boys, se kterými se duo vydává na turné poprvé ve své kariéře.

Více na petshopboys.co.uk a listocheck.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PET SHOP BOYS

Středa 8. 6. 2022
Vystupují:
Pet Shop Boys (UK)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

18. 10. 2021 | 17:06:08
+0 | -0
Thank you for providing this informative article, and I\\\'d like to learn more about <a href="https://spdload.com/for-startups/mobile-app-design-services/">app design company</a> for my next project. But, today, I\\\'ve been reading about it since I\\\'ve been considering creating a website where individuals can quickly seek assistance.
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika