Electronic beats má v Bratislavě problémy

Electronic beats má v Bratislavě problémy

29. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Festival moméntalně čelí nečekanému problému. Za první dva dny bylo téměř vyprodano a tak pořadatele zastavili předprodej a hledají nové (větší) místo pro konání festivalu.
Originální verze: Predpredaj vstupeniek na októbrový koncert The Prodigy v rámci podujatia ‘electronic beats’ Live Special, ktorý sa mal podľa pôvodných plánov konať v bratislavskom PKO, sa dočasne pozastavuje.

Dôvodom je enormný záujem hudobných nadšencov a nedostačujúca kapacita priestoru. Predaj lístkov na koncert britskej tanečnej legendy v uplynulých dňoch predčil všetky očakávania, v dôsledku čoho sa podujatie presunie do nového priestoru. Organizátori momentálne hľadajú vyhovujúcu sálu, ktorá by kapacitne väčšmi zodpovedala záujmu návštevníkov.

Akonáhle bude nové miesto konania ‘electronic beats’ Live Special známe, spoločnosť T-Mobile, organizátor eventu, predpredaj lístkov obnoví. Tie si opäť bude možné zakúpiť prostredníctvom www.ticketportal.sk, www.eventim.sk a www.musiqlist.com v septembri za 350, v októbri za 450 a na mieste za 550 korún.

Podujatie ‘electronic beats’ Live Special sa uskutoční 27. októbra v Bratislave a slovenskému publiku prinesie okrem vystúpenia The Prodigy aj set renomovaného detroitského DJ-a Carla Craiga a koncert tretieho, zatiaľ neznámeho interpreta z domácej scény.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika