Otestovali jsme nový Music club 77

Otestovali jsme nový Music club 77

01. 10. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Minulý týden jsem navštívila klub Bordo a na Vinohradech jsem i pro tentokrát ještě zůstala. Konkrétně pár desítek metrů od zadní části kostela na Náměstí Jiřího z Poděbrad, v ulici Velehradské, kde sídlí úplně nový klub s názvem Music club77.
Léto nám skončilo, festivalová sezóna je za námi a na zimu se všichni přesuneme zpět do klubů. Každý máme nějaký svůj oblíbený, někdo je mu zatvrzele věrný, já patřím mezi tu zvědavější část návštěvníků party a proto ráda podnikám exkurze do nových podniků.

Minulý týden jsem navštívila klub Bordo a na Vinohradech jsem i pro tentokrát ještě zůstala. Konkrétně pár desítek metrů od zadní části kostela na Náměstí Jiřího z Poděbrad, v ulici Velehradské, kde sídlí úplně nový klub s názvem Music club77.

Vchod do klubu rozhodně nepřehlédnete, vysoké vstupní dveře navrchu s cedulí oznamující, že se nacházíte před Klubem77. V první chvíli jsem měla pocit, že vstupuji do jakéhosi labyrintu, ale posléze jsem zjistila, že klub je vcelku malý, útulný a že se rozhodně nemusím obávat, že bych se tam ztratila. Po pravé straně, po průchodu chodbou se nachází momentálně jeden (prozatím ještě nezprovozněný) bar, za což chválím, protože se tím návštěvníci vyhnou zdlouhavému čekání na drink, jako je tomu při návalu v jiných podnicích.

music usoc

Rozhodně nepřehlédnutelná je výzdoba v podobě zajímavých a skutečně vypadajících stínových maleb na zdi, kdy chvíli přemýšlíte, zda se opravdu nejedná o opravdový stín některého z návštěvníků. Za zmínku stojí také dva zelené lasery, které mému oku utkvěly v paměti snad až v tomto klubu. Nejsou to klasické lasery, které jsou k vidění téměř všude.

Především dámy jistě uvítají, že je tento prostor osvětlený tlumeným, pleti lichotivým světlem. K posezení jsou prozatím „pouze“ barové židličky, ovšem s nastavitelnou výškou. Brzy přibudou pohodlné gauče, jejichž absence se mi zdála jedinou vadou na kráse v tomto místě. Abych nezapomněla, ještě jedna maličká vada na kráse tu přecijen byla, je ovšem možné že nyní už je napravená. A to, že nebylo točené pivo. S kvalitním lahvovým s cenou úměrnou jiným podnikům, kam se chodím bavit, jsem to ovšem za až takový problém nepokládala. Rozhodně doporučím koktejly z rukou zdejšího veselého mistra barmana.

A teď k tomu asi nejdůležitějšímu, hraje se zde house, tech-house, progressive house a další odnože taneční hudby, djs zde hrají ve čtvrtek, pátek a sobotu a vstup je vždy zdarma!

www.musicclub77.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika