Red Bull Music Academy

Red Bull Music Academy

04. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První turnus letošní Red Bull Music Academy ve městě Melbourne, se přehoupl do druhého týdne.
30 participantů – producentů, DJů, promotéru, hudebníků – ze všech koutů světa se po víkendovém odpočinku v přírodě mezi hady a klokany vrhá do další várky přednášek, práce ve studiu a nočních radovánek. Denní dění můžete sledovat na stránkách www.redbullmusicacademy.com, kde je vše zachycováno slovem, fotkami a videem z přednášek. Tento turnus končí 6. října, stránky však zůstanou plné materiálu. Druhý turnus začíná 15. října a potrvá až do 27. října, z něho bude připravována reportáž v českém časopise XMag, slovenském Inspire Magazine a věnovat se mu bude i televizní pořad Pomeranč. Svoji dávku samozřejmě dostanou i vaše ostatní oblíbená média.

red bull

Chcete-li slyšet, co právě frčí, nalaďte akademické internetové rádio www.rbmaradio.com a můžete se zaposlouchat nonstop streamu setů australských participantů i aktuálních umělců. A koho můžeme v přednáškovém sále a v rádiu čekat v dalších týdnech? Derrick May, Mike „Mu-Ziq“ Paradinas, Kode 9, Roni Size & Dynamite MC, mám ještě pokračovat, nebo je to jasné?

Poprvé v historii nebyl na Red Bull Music Academy z Česka ani Slovenska pozván nikdo, nevěště však hlavy, dosud to každý rok vyšlo a vzhledem k velikosti našich zemí jsme stále dost nad průměrem. Z celkových 2422 přihlášených jedinců bylo jako každoročně vybráno 60, takže pilujte svoje dovednosti, mějte hlavy otevřené a buďte připraveni na přihlášku na další ročník!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika