Kosheen Djs do Karlovek klubery nepřitáhli

Kosheen Djs do Karlovek klubery nepřitáhli

09. 10. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Po době, která je víc než dlouhá jsem si řekla, že se zajdu podívat do klubu, který mnoho clubberů zatracuje, přestože většina z nich právě tam s party začínala a často jej navštěvovala. Do Paradogsu v Karlových lázních, kam mě tento pátek vylákali Kosheen djs.
Pro mě je zlatá éra Karlových lázní dávno ta-tam, ale není od věci si připomenout trochu nostalgie v klubu, kam jsem před lety chodila často na kvalitní party, kterými bezpochyby byly Materiál Gain, Sonic Joy, Skafunderground a spousta dalších.

Paradogs je vždy přeplněn clubbery, pokud se jeho prostorem rozezní techno a tak jsem čekala poněkud menší návštěvnost. Když se tu ale kolem desáté nacházelo přibližně deset lidí a to včetně barmana a dje Martina Grednera, trochu mě to zarazilo. Paradogs byl vždy znám tím, že se tu zábava rozjížděla poměrně brzy po otevření. Nicméně jsem neházela flintu do žita a odebrala se do Chill outu k poslechu poklidných rytmů, posezení v pohodlných gaučích a občerstvení se. Oproti mé poslední návštěvě došlo k zásadní změně, pivo už si zde můžete dát ze skla.

kosheen

Obě horní patra, kde se hraje taneční hudba na mě působily poněkud posmutněle a přirovnala bych to k opuštěné škole o prázdninách. Zbylá tři patra jsou vždy o něco veselejší, neb jsou plná rozjařených turistů. Mně tento poklid ale nijak nevadil, naopak jsem se ani necítila na nějaké velké „juchání“ a přišla jsem spíš kvůli poslechu hudby. Každopádně i chilloutový dj se po čase „rozjel“ a naladil mě na něco ostřejšího, tudíž jsem se přesunula o patro níž do Paradogsu, kde Martin Gredner nehleděl na počet návštěvníků a hrál jako přeplněný klub. Tanečníků už zde bylo o poznání víc a další přibývali, takže se brzy vytvořila vcelku slušná atmosféra, aby to roztančilo i mě.

Kolem jedné hodiny se za pultem objevily dvě postavy. Konečně přišli na řadu ti, kvůli kterým jsem vážila cestu do Karlových lázní – Kosheen djs. Světla a lasery se rozjely na 120% a brzy už do nás pustili „košínské“ remixy včetně dalších tech-house-elektro tracků. Přiznám se, že jsem od nich čekala něco měkčího, ale tímto myslím kladně překvapili celé své publikum. Díky jejich setu jsem zapomněla na čas, čehož jsem druhý den v pracovním procesu sice trochu litovala, ale v danou chvíli jsem si je vážně užívala stejně jako ostatní návštěvníci, takže z původně trochu rozpačité party jsem nakonec odcházela s příjemnými pocity ale s lítostí, že jsem si musela nechat ujít set dje Raie, který tento večírek zakončoval.

Co se týče měsíce října, nebyla produkce Karlových lázní na hvězdy vůbec skoupá, hned 13. října v Paradogsu vystoupí Regis a Surgeon a aby toho nebylo málo, týden na to ještě přitvrdí s party zvanou Schranzlandia s Felixem Kroecherem, takže předpokládám, že o tlačenici v Paradogsu nebude nouze.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika