Natočte koncert Coldcut a vyhrajte lákavé ceny

Natočte koncert Coldcut a vyhrajte lákavé ceny

10. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Coldcut nabádají své příznivce, aby na svůj mobil natáčeli jejich koncert. Na jejich webových stránkách je uvedeno, že ti, kteří natočí cokoliv týkající se jejich koncertu na kamery ve svých mobilních telefonech a zašlou svůj záznam, mohou vyhrát každý týden zajímavé ceny.
Zítra večer se v rámci festivalu MOVE uskuteční v pražském klubu Roxy dlouho očekávaný koncert slavných Coldcut (UK), které bude jejich vůbec prvním vystoupením v České Republice.Obvykle bývá pořizování záznamů na koncertech přísně zakázáno, Coldcut však nabádají své příznivce k přesně opačnému konání. Jak je uvedeno na jejich webových stránkách, ti, kteří natočí cokoliv týkající se jejich koncertu na kamery ve svých mobilních telefonech a zašlou svůj záznam na mycctv@coldcut.net mohou vyhrát každý týden zajímavé ceny. A nejen to. Coldcut po skončení svého letošního turné všechny zaslané záznamy projdou, vyberou ty nejzajímavější a z nich sestříhají unikátní dokument o jejich Sound Mirrors tour!

V souvislosti se středečním koncertem, byly několika lidem z hudební branže položeny tři otázky.

1)
Co pro vás znamenají Coldcut?
2) Jak byste stručně představili Coldcut lidem, kteří o nich nic nevědí?
3) Chystáte se ve středu do Roxy?

Ondřej Turek aka Maks - Partypeople.cz
1)
Coldcut je pro mě synonymem nekompromisního hudebního mixu a lahůdkou pro fajnšmekry. Aneb proč se zaobírat hranicemi hudebních stylů?!
2) Představte si něco mezi Těžkym Pokondrem a Maxim Turbulenc. Máte? No, tak tohle je přesně na druhé straně hudebního spektra!
3) Coldcut jsem již viděl (a hlavně slyšel) na slovenském festivalu Pohoda, ale rád bych využil příležitosti vidět je i v Čechách, kde jsou poprvé. Nechat si je ujít v Praze je asi ostuda, ale tenhle týden je toho díky festivalu MOVE nějak mooooc! No, snad to zvládnu...

Aleš Borovan – Hospodářské noviny
1)
Především zakladatelé úžasného labelu Ninja Tune.
2) Zajímavá a originální hudba.
3) Ano.

Michal Bureš – DJ Blue (Eclectica)
1)
První muži na měsíci.
2) Povinná četba pro všechny, kteří tvrdí, že taneční elektronika nemá duši. Stejně tak pro ty, kteří si myslí, že není kam posouvat hranice klubového umění. Nejlepší projekt v oblasti propojení audiovizuálního umění
3) Ne, bohužel hraji jinde.

Marek Gregor – Time-In
1)
Ten nejkoncentrovanější stylově rozmanitý koktejl současné londýnské elektroniky
2) Majitelé jednoho z nejprestižnějších labelů světa Ninja Tune
3) To bezesporu

Bela Nemeshegyi – Radio 1
1)
Jsou to hudební i vizuální experimentátoři, kteří výrazně ovlivnili scénu nejen svojí tvorbou, ale i tím, že dali na vlastní značce Ninja Tune prostor a šanci řadě skvělých dalších autorů.
2) Dělají chytrou hudbu, která je někdy hodně experimentální, ale na poslední desce se v tomhle ohledu dost zklidnili, takže si myslím, že jejich středeční koncert rozhodně nebude jenom pro hudební fajnšmekry, ale taky pro lidi, kteří se s kapelou třeba ještě nějak blíž nesetkali.
3) Budu tam i se zvukovým zrcadlem.

Pavel Zelinka – Radio Akropolis
1)
Dobrá kapela a dobrý label. Dlouhodobá záruka kvality.
2) Eklektický vizionářský mix všech kvalitních složek současné populární hudby, který ukazuje směrem dopředu.
3) Bohužel, protože pořádám Strahov Open Air. Proč se to letos tak blbě sešlo?

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika