Welove2break

Welove2break

16. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Informace o novém webu a připravované sérii akcí mezinárodní drum´n´bass / breakbeatové komunity z Brna.
Mezinárodní drum´n´bass/breakbeatová komunita byla založena v Brně. Vedená prestižní uměleckou agenturou FM/AM www.fmam.net, WELOVE2BREAK je založena na inovativním konceptu rozšiřování kvalitních a vyjímečných živých vystoupení pro hudebně uvědomnělé publikum a představení různých stylů breakbeatu (breaks, dnb, jungle, oldskool, atd).


Na začátek, WELOVE2BREAK nedávno spustila svou webovou stránku www.welove2break.com , kde budou pravidelně zveřejňovány informace o daných událostech, nadcházejících novinkách, dílnách, DJ škole, atd.

Najdete tady diskusní fórum, kde všichni účinkující, promotéři, hudební producenti, hudební vydavatelství, obchody, party lidi, ti všichni a další spolu můžou sdílet své zájmy a vyměňovat jakékoliv informace. Je to prostor pro kohokoliv, kdo by chtěl zviditelnit svůj talent nebo tvorbu, nebo se chce jen dozvědět o tom, co se děje jak na domácí, tak na mezinárodní scéně.

Tato série nocí, která se bude snažit nalézt jiný, profesionální přístup k lidem, se bude konat pravidelně jednou měsíčně. Pro svoji rezidenturu si ji vybral klub 7Nebe.

První z této série bude hostit anglického DJe, který je jedním z těch co mají na svědomí londýnskou klubovou noc MOVEMENT a působí též jako editor v jednom z nejrespektovanějších magazínů na světě s názvem ATM Magazín. www.atm-mag.co.uk

Když k tomu ještě přidáme, že jeho otcem není nikdo jiný, než zakladatel labelu V RECORDINGS a známá světová drum and bassová legenda Bryan G aka Gary Bryan je více než jisté, že se jedná o jméno JORDAN V.


videoVIDEO > JORDAN V @ FABRIC, OSTRAVA 29.09.2006
http://www.youtube.com/watch?v=tQ0U2CrDlGc

Support na této akci obstarají rezident WELOVE2BREAK a skvělý breakbeatový MARCCO (dnbtekk.net/solidsession) a ostravský člen Ext Dust KMIN.

Druhá stage bude věnována především rovnějším rytmům a na svědomí ji bude mít rezident 7Nebe MISHA.N.


welovw2break


Pátek 10.11.2006
7Nebe, Jánská 9,Brno
WELOVE2BREAK
DJs: JORDAN V (Movement/UK), Marcco, Kmin
2stage: Misha.N & guests
vstupné: 99,-Kč

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika