Bush

Bush

18. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Říjnové vydání DnB mejdanu Bush přivítá tento pátek v klubu Roxy jako hosta pana Digitala. Spolu s ním zahraje resident djane IM Cyber a o support se postarají Ja-ne a Romana. Chill out bude patřit break beatu.
SPECIAL GUEST: DIGITAL (uk)

RESIDENT DJ: IM Cyber (roxy booking)

BACK 2 BACK DJ SET: Ja-Ne (neurokyme) & Romana (ext.dust)

KILLLOUT: Toffa, Lishack, Saku, Kaplick

RESIDENT VJ: Clad

Vstup do půlnoci za 100 czk / po půlnoci za 200 czk.

Pátek 20. 10. 2006 od 22:00.

Bush


V pátek se na Bushi premiérově představí oldskuler, milovník ragga, anglický producent a dj – Steve Carr aka Digital. Ten začal s hudbou už ve 14ti letech (1990) hraním reggae, s nástupem raveu se postupně přeorientoval na jungle a už u něj zůstal. Za více než 15 lešt vydal přes dvě desítky desek, stejné množství remixů a také luxusní LP Dubzilla, plné dubových zlomeností nejvyšší kvality.
Snad ani není třeba zmiňovat, že si zahrál po celé Evropě, vystoupil na mnoha místech v Americe, Japonsku a dalších zemích Asie.
S hostem samozřejmě zahraje resident dj – tentokrát IM Cyber a lineup na hlavní stagi také doplní dvě djky - Ja-ne, která zahraje back2back s Romanou.
Chillout, resp. killout ovládnou 4 breakoví djs – Toffa, Lishack, Saku a Kaplick, o projekci se postará resident VJ Clad. Vstup do půlnoci za pouhou stovku!




0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika