The Ultimate Beastie Boys night

The Ultimate Beastie Boys night

18. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 19. října se v pražském Paláci Akropolis uskuteční premiérová party filmu „Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí“ (Awesome; I Fuckin´ Shot That).
Ve čtvrtek 19. října se v pražském Paláci Akropolis uskuteční premiérová party filmu „Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí“ (Awesome; I Fuckin´ Shot That), který bude do českých kin uveden 26. října. Party pod názvem „The ultimate Beastie Boys night“ pořádá Aerofilms ve spolupráci s festivalem Music on Film - Film on Music (MOFFOM), v jehož rámci bude film slavnostně uveden ve své tuzemské premiéře. Kromě projekce filmu na party předvede své jedinečné vystoupení česká breakdanceová špička (tanečníci ze skupin NGS a Disko Satellite) a bude pokřtěn originální plakát k filmu.

Před samotnou projekcí filmu bude možné vidět speciální breakdance show, v níž se v battlu dvojic proti sobě utkají zástupci špičky českého bboyingu - Palix a Hřebyck z breakdanceové skupiny NGS a Alf a Kkozi ze skupiny Disko Satellite. Následně bude pokřtěn originální plakát k filmu, na jehož finální podobě se podíleli samotní fanoušci Beastie Boys. Ty před časem distribuční společnost Aerofilms oslovila s výzvou, aby posílali své fotografie spojené s tematikou Beastie Boys. Plakát vznikl poskládáním těch nejlepších fotografií zaslaných fanoušky. Podobně totiž vznikl samotný film „Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí“: tři dny před koncertem v Madison Square Garden uveřejnili Beastie Boys na svých webových stránkách oznámení, kde vybízeli fanoušky, aby se zapsali jako „kameramani“. Jedinou podmínkou bylo zakoupení vstupenky na newyorský koncert. Instrukce zněly: „Jakmile na pódium vystoupí Beastie Boys, začněte točit. A nepřestávejte, dokud neskončí.“

Beasties


Film „Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí“ je výsledný unikátní dokument, který dynamicky zachycuje širokou paletu zážitků z živého koncertu. Diváka strhne svou bezprostředností a nadšením. Není určen jen pro skalní fanoušky Beastie Boys, ale pro každého milovníka hudby.

Awesome I Fuckin´ Shot That


Party bude pokračovat i po skončení projekce, kdy v přilehlých prostorách divadelního baru a malé scény zahrají DJ Tuco (UK), DJ Fatty.M (aka Winner), DJ Yukimura a DJ Ghonzales.

50 kamer a 40 000 očí

Music on Film - Film on Music 2006



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika