Combi:Nations: 1 vstupenka platí pro 2 osoby

Combi:Nations: 1 vstupenka platí pro 2 osoby

25. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Agentura United Music se rozhodla pro velmi příznivou akci pro všechny přiznivce Marca V. Jak čtete v nadpisu, vstupenka zakoupená od 26.10. na Combi:Nations platí pro dvě osoby. Tímto bychom Vám i chtěli party Combi:Nations doporučit, jelikož se bude jednat o nezapomenutelný trance-elektro-techno hudební zážitek.
Vstupenky zakoupené v předprodejích od tohoto okamžiku platí jako vstup pro dvě osoby. Majitelé těchto platných lístků tedy mohou vzít na party druhou osobu zdarma. Pro doplnění uvádíme, že tato nabídka se vztahuje pouze na vstupenky s cenou a zakoupené v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim. Na vstupenky s označením HOST, VIP a VIP GUEST, se tato nabídka nevztahuje.

COMBI:NATIONS

Důležité doplňující informace jsou i k ceně lístků prodávaných na místě v den konání akce. Oproti jiným eventům se cena nezvýší a budou dostupné za současnou předprodejní cenu 499 Kč (vč. poplatků). Neměnná zůstává i možnost vstupu dvou osob na jeden lístek. Není tedy těžké si spočítat, že vstup pro jednoho vyjde na pouhých 250 Kč, což je nabídka, která nemá konkurenci.

Pro úplnost ještě připomínáme, že kromě Marca V, který vystoupí v šestihodinovém setu, zahrají dj´s: Tom Novy, San, Angelo Mike, Brian, Tvyks, Vectif, The Kaos Boys, Bon Finix a Tripmain. Party se uskuteční již příští pátek, 3. listopadu, v pražském Veletržním paláci.

Do 3. listopadu probíhá předprodej vstupenek v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim za 499 Kč (vč. poplatků).

www.combinations.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika