DJ Woody v Radosti FX

DJ Woody v Radosti FX

01. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V Radosti FX proběhne premiéra noci Beatcase Session s hostem DJ Woody z labelu Ninja Tune, zastupující One Self projekt.
Lee Woodvine AKA DJ WOODY je označován za jednoho z nejperspektivnějších hip hop DJs britské hudební scény a taktéž i jedním z nejvíce ,,pokrokových“ Dj’s své generace. Toto oslovení si zasloužil pro své neustávající hledání originality a pravdy v duši svých setů, skladeb a hip hopové kultury jako takové. Není tedy divu, že jeden z gramofonových gigantů VESTAX si rychle povšimnul jeho netradiční užití scrtachovacích a beatjuggle technických kousků, které jsou pojmenovány tzv ,,Woodpacker”scratch a nechali se inspirovat k realizaci, vytvoření ,,CONTROLE ONE” gramofonu. Většinu let 90. tráví Lee zdokonalováním se v rámci svých hraních v klubech spolu s živými vokály, Mc’s, vystupováním s live bands a též i vlastní produkcí nahrávek a prací ve studiu. Roku 99 se dostává mezi světovou špičku svým prvenstvím v ITF světovém šampionátu v San Franciscu a zapisuje se tak jako první Evropan mezi ITF oversee elitu jakou je DJ’s Babu (Dilated Peoples) a nebo A-Trak (Kanye West DJ). Své prvenství obhájil ještě dvakrát na celosvětovém VESTAX šampionátu. Po té byl zahrnován nabídkami na hraní v rámci velkých festivalů a klubových events, kde hrál po boku hvězd jako Stereo Mc’s, De La Soul a nebo Cypres Hill.

wodoo

V roce 2003 v rámci tour ,,Russian Percussian“ začíná spolupracovat s uznávaným producentem Djem Vadimem a stává se neodělitelnou součástí jedinečného projektu ONE SELF a potažmo i součástí uznávaného labelu Ninja Tune pod který se One Self podepisuje. Woody tak svými scratchi obohatil i debutové LP One Self s názvem ,,CHildren Of Possibility“, které bylo vydáno roku 2005. One Self bylo možno shlédnout v plné sestavě i v Praze před několika měsíci. Ti, kteří slyšeli One Self na vlastní uši vědí, že Woody jako součást tohoto projektu nebude krokem do neznáma, nýbrž zárukou kvalitního hudebního zážitku.

Tohoto umělce doplní i dva residenti, které je možno vídat i na Solid Steel nocích a sice DJs: Tuco & Ghonzales.

Dalším hostem této noci bude DJ Richard (Mecca Audio) a jeho exklusive funky set. Myslíme, že další originální kombinační kousek se právě zrodil a proto přijďte a vězte

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika