Armin Only v rotterdamské Ahoy aréně

Armin Only v rotterdamské Ahoy aréně

02. 11. 2006  |  Autor: Jára  |  Komentáře (0)
Připravili jsme další pozvánku na zahraniční party. Abychom Vás stále nevábili do Polska, zamířili jsme protentokrát více na západ a zastavili se až v Rotterdamu. Zdá se totiž, že holandští djs mají nový trend, kdy je celá party postavena jen na jejich jménu. Po party Combi:Nations se na 11. listopadu chystá party Armin Only.
Pokud patříte k lidem, kteří mají rádi party v zahraničí nebo prostě jen chcete zkusit něco nového a odlišného, než na co jste zvyklí u nás máme pro vás zajímavý tip na listopad. A kde jinde než v zemi se skvělou party atmosférou a jedněmi z nejlepších djs na světě, tedy v Holandsku. Více se dozvíte v článku.

Každoročně se stovky tisíc kluberů a milovníků taneční hudby teší na vyhlášení výsledků ankety Top 100 djs, kterou zveřejňuje British DJ Magazine. Ačkoliv to nominovaní umělci moc nepřipouští, můžou jen stěží čekat tak dlouhou dobu než nastane onen okamžik pravdy a s napětím sledují každé vyhlášení. Již několik ročníků po sobě se s železnou pravidelností umisťují na předních místech alespoň dva djové z Holandska.

armin van buuren

25. října bylo zveřejněno zbrusu nové pořadí Top 100 a ukázalo se, že došlo k významné změně na prvních příčkách žebříčku. Po třech letech byl Arminem van Buurenem poražen sám velký Tiësto a dostal se tak až na třetí místo. Proto je tedy nyní Leidenborský rodák Armin van Buuren ve světě nejuznávanějším holandským djem. A zdá se, že už je jen otázkou času, kdy porazí i samotného krále trance music legendárního Paula van Dyka z Německa, který si pomyslný trůn ještě letos udržel.

11. listopadu bude Armin van Buuren hrát v Holandsku na jeho vlastní akci s názvem ARMIN ONLY, která se uskuteční v rotterdamské Ahoy aréně www.ahoy.nl. V tento den Armin slaví již desáté výročí jako producent a při této příležitosti také hodlá pokřtít kompilaci 10 YEARS (2cd) obsahující to nejlepší z jeho studiové práce za poslední dekádu.

Pokud máte čas a chuť zažít neopakovatelný zážitek ze strhující atmosféry a těch největších hudebních lahůdek servírovaných od Armina van Buurena pak neváhejte a vydejte se na tento vychytaný mejdan. Lístky je možno v předprodeji koupit za velice slušných 39 euro na www.ticketbank.co.uk. Jedinou podmínkou pro vstup na akci je minimální věk 18 let. Vice informací a video z minulého roku nejdete na www.arminonly.nl

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika