The Wailers v Roxy

The Wailers v Roxy

02. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
The Wailers je jamajská kapela, se kterou kdysi vystupoval Bob Marley. Koncert v Praze proběhne už ve středu 8.11. v Roxy.
Do Prahy se vrací po deseti letech a jediný koncert odehrají v klubu Roxy 8. listopadu. The Wailers jsou největší světovou legendou reggae, díky nim se tento styl v 80. letech minulého století rozšířil po celém světě. Celkem Bob Marley a The Wailers prodali od založení kapely v roce 1963 přes 250 miliónů desek a na svém kontě mají takové hity jako např. „No Woman No Cry“, „Get Up Stand Up“, „Redemption Song“, „Exodus“, „War“ či „Could You Be Loved“. Časopis Time vyhlásil v roce 1999 jejich společnou desku „Exodus“ albem století. Současný šéf The Wailers Aston „Familyman“ Barrett, který hraje na basovou kytaru, byl hudebním režisérem Boba Marleyho a je zároveň jediným žijícím hudebníkem, který stál u Boba Marleyho téměř od začátku jeho kariéry.

the wailers

S Astonem Barrettem přijede do Prahy dalších sedm muzikantů, bude mezi nimi např. kytarista Al Anderson či Junior Marvin, kytarista a zpěvák, nebo dvě vokalistky. Dle upřesněných informací na klávesy nebude hrát Earl „Wya“ Lindo, nýbrž Ernest Keith McLeod, a nedorazí zpěvák Gary „Nesta“ Pine. To, že jejich koncerty nejsou pouze zasněným vzpomínáním, ale úžasným zážitkem v podání skvělých muzikantů, se mohli přesvědčit diváci na loňském festivalu v Trutnově. Koncert začíná v 19.30, vstupenky jsou k dostání v předprodeji v síti Ticketpro za 870,- Kč včetně poplatků, na místě pak za 999,- Kč. POZOR! Omezená kapacita klubu Roxy.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika