SexAppeal jako psychická újma pravého klubera

SexAppeal jako psychická újma pravého klubera

05. 11. 2006  |  Autor: Acid  |  Komentáře (43)
Nebývá zvykem ani v Praze, aby se v jeden večer konaly dvě velké párty. Rozhodoval jsem se mezi Combi:nations a Sexappealem. Marca V jsem už slyšel několikrát, takže volbu vyhrála nejžhavější party roku s anoncovanými 150 účinkujícími.
Nebývá zvykem, a to ani v Praze, aby se v jeden večer konaly dvě velké párty. Rozhodoval jsem se mezi Combi:nations a Sexappeal. Na Combi:nations mě lákal především Marco V, protože je to jeden z mých oblíbených dj´s. Na Sexappeal zase lákala bombastická reklama, kde se psalo o 150 účinkujících a o párty roku. No a protože jsem Marca už párkrát naživo slyšel, rozhodl jsem se, že se půjdu podívat, jak moc pravdy je v reklamě na Sexappeal. Vzal jsem tedy přítelkyni a pár známých a vyrazili jsme vzhůru za novým dobrodružstvím.

Předem bych ještě chtěl upozornit a omluvit se za nevybíravá slova a za kritiku, které jsem zde použil. Někdy totiž jednoduše nejde nenazývat věci pravými jmény a není nad to, volit jednoduché a výstižné výrazy. První překvapení nás čekalo hned u akreditací. Chvíli nám trvalo, než se nám podařilo najít modrého golfa, ve kterém seděl kluk s holkou na předních sedadlech a okýnkem vydávali vytoužené pásky, které sloužily jako vstup. Po vstupu jsme se spořádaně postavili do fronty na šatny, která se zdála docela dlouhá, ale musím pochválit šatnáře za to, že to zvládali a šlo jim to od ruky, takže fronta docela svižně ubývala.

Stojíme ve frontě, pomalu si připravuji foťák, rozhlížím se okolo a sleduji, co se zde vyskytuje za lidi. Začíná to vypadat, že jsem se dostal na velkou diskotéku. Když už jsme se konečně propracovali až k pultu u šatny, kde se vzala, tu se vzala, objevila se skupinka čtyř přiopilých „šampónů“, kteří se na můj vkus až příliš hlasitě rozkřikovali a se slovy jako „hele jako jdeme dopředu, vždyť jsme tady už stáli, haha, jako byl jsem se jen vychcat“ apod. Jejich hodně hlučná a rádoby vtipná konverzace mě začala ujišťovat v tom, že jsem dnešní večer nevolil dobře.

Po vstupu do haly registruji, že je zde na tak avízovanou párty zatím docela prázdno – odhadem něco málo přes tisíc lidí, kteří tančí před podélně umístěnou stagei, před kterou je jedno kolmé a jedno podélné molo. Po levé straně mě potěšil tzv. guestzone, ve kterém je bar a stolky s židličkami. Míříme tedy k baru, abychom se občerstvili. Dáváme si pivo, za které se platilo standardních 30,- Kč. S pivem v ruce vyrážíme do davu rozkoukat se, co se kde děje. Jsem hodně zvědavý na slibovaných 150 umělců a na show, kterou předvedou. Po chvíli si protírám oči, jestli nemám vlčí mlhu, ale vidím správně a začínám se smát. Na parketu pobíhají fotbalisté v dresech s kopačáky, vedle si dribluje s balonem basketbalista a opodál paří v helmách s rouškami na tváři, ochrannými brýlemi, pracovními rukavicemi a s tyčemi v ruce dva týpkové, kteří jsou ještě natření nějakými sazemi a mají asi přestavovat horníky. Už začínám tušit, co bylo asi myšleno těmi umělci.

x

Míříme k podélnému molu se zájmem, co se bude dít tady. Po cestě mě začíná prudit další věc. Zjišťuji, že je zde předimenzováno nadrženými „šampóny“, kteří jakmile uvidí hezkou holku, hned se k ní začnou třít a snaží se na ni sahat. Pár jedincům nevadí, že jdu vedle své přítelkyně a snaží se házet trapně vyzývavé pohledy a nebo se jí dotknout. To mě opět ujišťuje v tom, že jsem se ocitl na prachsprosté obří diskotéce, která nemá s normální párty kromě hudby absolutně nic společného. Ale pojďme dál. Na molo vybíhají další účinkující. Tentokrát jsou to kluci a holky v kostýmech a na dlouhých chůdách, na kterých tančí. Ti si získali můj obdiv tím, jak se na chůdách dokázali pohybovat a poskakovat. Po těchto pár prvních zážitcích začínáme diskutovat o tom, kam jsme se to vlastně vůbec dostali. Nakonec jsme se dobrali k tomu, že budeme brát večer s nadhledem a s ironií a budeme si užívat hudby.

A aby nám to lépe ubíhalo, rozhodneme se zajít do guestzone k baru na vodku. Objednávám 2 x vodku a kamikadze celkem za 160,- Kč, což celkem taky ještě šlo. Barman před nás staví dva kelímky, do kterých bohatě nasype led a z výšky, až se vodka rozstřikuje všude okolo, kelímky plní. Samozřejmě od oka. Výsledek vypadá tak, že v jednom kelímku je vodky sotva u dna a asi o třetinu méně než ve druhém. Když na to upozorním barmanku odbyde mě slovy, že je to tím ledem. S tím nesouhlasím a argumentuji tím, že barman lil od oka, takže to asi trochu neodhadl. Barmanka si ale pořád stojí za svým a vytahuje další argument, po kterém nevím jestli se mám smát, brečet, anebo jí vodku hodit na hlavu. Její slova byla „my to jako barmani musíme mít v oku“. Rezignuji, obracím do sebe skromného panáka, a když u dalšího kola říkám barmance, že bych tentokrát prosil vodku bez ledu a do kelímku, který je přesně na míru, tak se na mě docela hnusně zašklebí, ale naštěstí mé přání plní.

Tohle už na mě začíná být trochu moc. Tak tedy začnu hledat kolegy z redakce, ale dozvídám se, že s hrůzou utekli po prvních deseti minutách strávených vevnitř, a že se šli bavit raději na Combi:nations. Snažím se zaposlouchat do hudby, která je jediným pozitivem na celé akci. Jenže i hudbu začne po chvíli kazit speaker, který běhá po molu a neustále dokola opakuje větu „párty people, jste tady?“ Vracíme se zpět k molu, kde nastupují další účinkující. Tentokrát jsou to spoře oděné ženštiny, které se v plavkách promenádují po molu. Ve čtvrt na dvě speaker ohlásí, že na molo nastoupí miss Erotica 2006, jejíž jméno si bohužel nepamatuji. Ještě před ní se ale objeví holčiny nahoře bez, potřené zlatou barvou a na podnosech rozdávají lidem občerstvení. Reakcí na tyto topless dívčiny je radostný a souhlasný hukot zejména z davu všudypřítomných šampónů. Poté už proběhlo samotné vystoupení miss Erotica, která předvedla striptýz a něco na způsob masturbace, což se setkalo s velkým ohlasem publika. Po této show míříme zpět k baru a po cestě se nestačím divit, koho všeho potkáváme – od potetované, piercingem ocvočkované dvojici s plynovou maskou, přes dva asi 60-ti leté staříky, až po Leoše Mareše.

x

U baru se zasekneme na nějakou hodinku, tančíme a lijeme do sebe vodku, abychom měli sílu vydržet tohle vše až do rána. To ještě netuším, že hlavní překvapení a největší hnus večera teprve přijde.

Okolo 03.30 nastupuje na scénu dvojice Lucaso a Uwa aka The Kaos boys. To zjišťuji, že v hale se nachází už celkem málo lidí, protože dobrá polovina odešla pryč. Celá show začala tím, že pánové polili nějakou hořlavinou stůl, na kterém byli gramofony a zapálili ji. Lucaso se postavil za gramofony a začal tvořit docela solidní hudbu, která mě potěšila. Na molo nastoupila na můj vkus docela tlustá nahá holčina, která tančí a vystrkuje zadek a genitálie na molo obklopené lidmi. Po chvíli k ní přichází Elvis, dívka zaklekne, a začne mu rozepínat poklopec. V publiku to začíná hučet. Elvis vytahuje svůj penis (k mé škodolibé radosti se mu nechce pořádně postavit) a začíná ho cpát dívce do úst.

x

Nemůžu se zbavit dojmu, že by se jí to líbilo, vypadá to spíš, že tohle to zrovna nečekala. Chvílemi tváří docela zoufale. Ale to k ní přibíhá jeden (teď mě nenapadá žádný jiný vhodný výraz) z u Elvisových pohůnků a něco jí vysvětluje. Dívčina rezignuje a snaží se Elvise vykouřit, ale opět k mé škodolibé radosti se mu nechce postavit, takže tohoto trapného divadla po chvíli ponechají. Další vystoupení této holčiny spočívalo v tom, že jí polili vodou, váleli na molu, takže byla celkem špinavá a do přirození ji cpali všechno možné, od prstů, přes láhev až po svítící tyčinky. Poté začali na molo vytahovat lidi z publika a ti se bavili tím, že ležící holčině cpali do zadku a přirození prsty. Tohle se setkalo s obrovským ohlasem a ti co byli nejblíže vytahovali telefony a fotoaparáty, které jí cpali těsně za zadek a všechno fotili.

x

A aby byla pořádná odezva a publikum řvalo ještě víc, objevil se na molu do půl těla vysvlečený břichatý týpek, který měl plnou hrst tisícovek a podobných bankovek, se kterými mával okolo a vynucoval si potlesk publika. Když se publikum dostatečně ozvalo, tak upustil některou z bankovek, po které ihned sáhlo pár nedočkavých rukou. To už jsem rezignoval úplně a začal do sebe ještě větším tempem lít vodku a začal se v duchu modlit, ať už je konec. Vysvobození jsem se dočkal pár minut po šesté hodině, kdy celá produkce skončila a my se vydali s velice smíšenými pocity domů. Po cestě jsem si ještě neodpustili tradiční pivo na hlaváku, kde jsme rozebírali tuto šílenou noc a mou nejhorší „párty“ v životě.

Nestává se, abych se donutil k tomu, že bych psal report z akce, od toho jsou v redakci jiní. Tenhle článek ani neberte za report. Je to jen můj osobní pohled a názor na celou akci, kterou jsem byl doopravdy šokován, zmaten a zhnusen. Možná vypadám jako nějaký prudič, který se nedokáže bavit a který je moc konzervativní a upjatý, ale na můj vkus byla tahle show až moc.

43 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
techno je všechno
10. 11. 2006 | 11:53:17
+0 | -0
Jako na akce jezdím už sedm let, a tohle sem ještě nezažila a ani nechci. A ani když se kouknu na ty magory co nosí na akce ty kraťásky a ty trička pod prsa. to je děs dělají nám pravým technařům ostudu. Vypadají jako šašci. Zdarec mazec masakrec
heap
09. 11. 2006 | 14:05:08
+0 | -0
Uprimne me tenhle report ani neprekvapil, neco takoveho jsem cekal...a bylo mi jasne ze jmeno slavneho klubu je tam jen jako lakadlo, ze to jinak bude "prava ceska prasarna" Copak nikdo neznate Uwu a Lucasa? Ja bych na jejich akci proste nikdy nesel....Spis me prekvapuje to, ze ta slecna kterou tam tak prznili, asi opravdu nebyla ucinkujici a to ze byla opila (nebo neco jineho) prece neznamena, ze kdyz si v tu chvili necha libit takovy veci, ze to muzu delat...to je na tom ten hnus
G_ina
08. 11. 2006 | 23:06:10
+0 | -0
mě se nelíbí forma, ale s obsahem souhlasím. nebyla jsem tam, ale jestli se tam tohle dělo, tak fakt fuj ..
MartinP.
08. 11. 2006 | 15:29:46
+0 | -0
Souhlasím. Byl to největší shit, na kterém jsem měl tu čest být. Celá show i hudba stála za ...... a sám sobě se divím, že jsem tam vydržel až do čtyř. Hnus největší, být pořadatelem tak se zahrabu do hlíny a příště už se do ničeho takového nepouštím.
piep
08. 11. 2006 | 14:54:18
+0 | -0
souhlasím s veškerou kritikou na tuhle nechutnou, trapnou, ubohou a totální shit párty, škoda každé koruny,kterou jsem investovala do pořízení lupenu :( organizátoři by se měli nechat proškolit od odborníků třeba z Unitedmusic, tímto zdravím Ondru a těším se na Transmission!

Jooohan je zřejmě jedním z těch ubožáčků,co se sápali po tý nechutný rádoby striptérce co?
krysa
08. 11. 2006 | 09:21:53
+0 | -0
taky si myslim, ze Johan je potrefenej sampon :)
Hanicka
07. 11. 2006 | 21:52:37
+0 | -0
potrefena husa Joohan

07. 11. 2006 | 20:50:10
+0 | -0
2 Joohan: jo takhle si to myslel(a) s tou vodkou. nejak mi to hned nedoslo. no kazdopadne sem zas tak zlitej nebyl. taham s sebou naradi za nekolik desitek tisic, tze si nemuzu dovolit se moc zprasit.
acid
07. 11. 2006 | 20:46:31
+0 | -0
2 Myclick: diky moc michale :) zvlast od Tebe takova pochvala potesi. jinak do konce jsem tam byl proto, ze jsem fotil a byl jsem zvedavej, co vsechno za hnus tam jeste predvedou. tak aby mi neco neuteklo :)

07. 11. 2006 | 20:43:19
+0 | -0
2 Jooohan: hahaha, si vtipna(ej) :) mou povinnosti nebylo na tyhle trapny show neco psat, ale fotit. ten clanek jsem napsal jen proto, ze me to tam pekne vyprudilo ;) reporty nepisu, na to jsou u nas jini. a s tou vodkou je to tak, mam na to svedky ;)

07. 11. 2006 | 17:50:40
+0 | -0
Zdenku super report, nakonec se z Tebe jeste stane redaktor, covece :)



Jen nejak nerozumim tomuhle:



"To už jsem rezignoval úplně a začal do sebe ještě větším tempem lít vodku a začal se v duchu modlit, ať už je konec. Vysvobození jsem se dočkal pár minut po šesté hodině, kdy celá produkce skončila a my se vydali s velice smíšenými pocity domů."



Proc jsi neodesel driv, kdyz to bylo tak tragicky a proc jsi tam musel byt az do konce? Nejak si s tim marne lamu hlavu...



Myclick

07. 11. 2006 | 16:56:59
+0 | -0
Ja spis myslim,ze redaktor je vysazenej kreten na tzv. "sampony" a ze to s tou vodkou pekne prehnal a aby nebyl v redakci k smichu,ze si nic nepamatuje,tak dal do kupy tento podle me z vetsi casti nesmyslny clanek.Jedina vec,s kterou mohu souhlasit byla neprijemna obsluha za barem.Jinak to byla skvela party.

07. 11. 2006 | 14:39:47
+0 | -0
2acid: to uz je ovsem docela chaoz... ;)
del
07. 11. 2006 | 14:23:13
+0 | -0
hnus... jsem vedel proc tam nejdu ani na otocku ani ze zvedavosti jaky bude trapny..
Keri
07. 11. 2006 | 14:22:24
+0 | -0
tak to jsem fakt ráda, že jsme v neblahém tušení utekli již po deseti minutách přítomnosti cca před půl 12 ... vzhůru na Combi, což byla párty, která až na pár chybek v organizaci byla lepší :))

jakožto pravý kluber jsem se ve výběru páteční zábavy díkybohu teda nesekla
hustey
07. 11. 2006 | 09:38:11
+0 | -0
jojo presne tohle jsem od party typu sexappeal cekal :) ty holky na podiu, to je fakt hnus, proboha kolik jim zaplatili ?!?!?!? asi dost ^^
JP
07. 11. 2006 | 00:14:30
+0 | -0
Pod tento zapis se 100% podepisuju. Alespon do druhe hodiny ranni, dal se to vazne vydrzet nedalo. Nemit VIP listek, tak by to byla ma nejhorsi volba v zivote a nejhur investovanych sest stovek.

Hodnoceni bych shrnul takto: trapny pokus o diskoteku v "nadrazni" hale. Organizatorum bych koupil listek ke konkurenci z United Music, aby se podivali, jak se dela profi party - Trans - a co to znamena vytvorit atmosferu !

06. 11. 2006 | 22:56:42
+0 | -0
hmm...asi se lidi dost nasmejete az si prectete,ze jsme za tuto pornoparty dali s kamaradem patnactkil:) po zkusenostech ze zahranicnich akci(ktere by mely mit podobny obsah-kterym ale ovsem mela byt show a ne lacina ojizdecka genitalii na podiu) jsem si rikala, ze pokud toto ma byt rozjezd takovychto akci v cechach, chci se zucastnit....samozrejme cechy nezklamaly a vic ubohou organizaci jsem uz dlouho nevidela...to,co organizatori predvedli je vic nez trapne...a o lidech, kteri se tam prisli bavit se ani nezminuju...kdybych se nezliskala jak dobytek(berte to jeste jako nadneseny pojem, jsem vazne znechucena:)) tak si asi fakt sama rozbiju hubu...vzhledem k memu stavu jsem ale vnimala jen hudbu, ktera je pro me vzdycky to nejdulezitejsi a to mi nastesti zachranilo vecer....ja osobne nad ceskou scenou opet po nekolika neuspesnych pokusech lamu hul...(myslim tim scenu housovou) ach jo...tak jsem zvedava s cim zas nekdy nekdo prijde jako "s jedinecnym pocinem na ceske hudebni scene" tenhle "shit" bude ale asi hodne dlouho tezky prekonat... jo a omlouvam se za prorizlost vyjadrovani, ale jsem opravdu giganticky znechucena...:)

06. 11. 2006 | 22:20:14
+0 | -0
to hassi: tak o tom nepochybuju.. čtvrteční abaton bude velká jízda a už se pomalu nemohu dočkat :-)

06. 11. 2006 | 21:46:33
+0 | -0
jo,perfektně napsaný...hnus... snad si zpravíme chuť ve čtvrtek v Abatonu na Joost Van Bellenovi.....
soulbass
06. 11. 2006 | 18:50:43
+0 | -0
si-si:tož čučim,že Combi:nations nestačila? :o jojo,sex na ex! :p
kyttii
06. 11. 2006 | 18:12:12
+0 | -0
"akce" ci "show" na konci, jak jsem zjistila nebyla rozhodne v programu, ta slecna mela na ruce pasku, ktera nepatrila ucinkujicim, ale normalnimu navstevnikovi= ozrala nana se predvedla.

06. 11. 2006 | 16:32:03
+0 | -0
Jj, dalo se to čekat, nejvíc by mě ale dostával ten Speaker... Já tam nebyl, ale moje volba by byla Combi:Nations.
berushka
06. 11. 2006 | 16:15:01
+0 | -0
TOHLE byla ta nejhorsi party, kterou jsem kdy mela moznost navstivit... Doufam, ze vsichni, co jste tam byli, jste davali pozor a dobre se divali, protoze je dost pravdepodobny, ze tohle uz jen tak neuvidite... Skutecnej otres pro PARTY PEOPLE...



Kdybych za tohle mela platit 600Kc - ano, opravdu tolik stal listek na miste - asi bych byla hoooodne nas***a!



Naprosty propadak a ostuda, jesteze jsem sebou mela fajn partu lidi, kterym sarkasmus a ironie neni daleka:)



Snad si vylepsime chut s blizici se Transmission!;)
radost
06. 11. 2006 | 15:18:56
+0 | -0
..jinak pěkně napsaný článek ...
radost
06. 11. 2006 | 15:17:55
+0 | -0
Děkuji Bohu, že jsem tam nejel..bych se musel na místě poblít.....blééééééé....!!!!!!!!!!!!!!

06. 11. 2006 | 14:17:33
+0 | -0
aha tak já taky pardon těm djs, ale tak jako tak, byla to jejich "show" a myslim si, že tohle už jde za hranice všeho. Já sem si myslela, že to bude trochu akce naúrovni, ale to sem se teda spletla...

06. 11. 2006 | 14:12:33
+0 | -0
2acido: to já vim to nebylo tobě ale Acídkovi :-) ja vim kdo to psal...:-)

06. 11. 2006 | 13:38:34
+0 | -0
2 Bion: kozy byly dobry, s tim se pocitalo. ale ne ta prasarna na tom molu na konci. to jako nemelo s erotikou nic spolecnyho...

06. 11. 2006 | 13:32:07
+0 | -0
dle me psano hodne v afektu, navic kdo pocital stm ze to bude jako tanecni akce at asi trosku zhorknul.

me se ty kozy libily :)
Zobrazit další komentáře   >>
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika