Show na Transmission

Show na Transmission

08. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zažije Praha opravdu show, která tu ještě nebyla? Mrkněte co vše na Vás na vesmírné Transmission čeká.
V sobotu, 25. listopadu zažije pražská T-Mobile Aréna vesmírný útok, který všem zůstane nadlouho v paměti. Agentura United Music tuto noc předvede návštěvníkům show astronomických rozměrů, která překoná vše, co jste doposud mohli na domácích akcích vidět.

Jak podtitul Universal Energy napovídá, téma třetí Transmission bude věnováno vesmíru, který vás bude obklopovat všude kam pohlédnete.

transmission

Rezidentní Vj´s Vision Impossible si pro vás tentokrát připravili opravdové lahůdky. Každý z vystupujících Dj´s bude představen pětiminutovým filmem, který připravují ve svém studiu. Tato intra jsou vyrobena jako originální 3D animace za doprovodu digitálního hlasu a prostorových zvukových efektů. Kromě těchto úvodních pasáží se budou Vision Impossible starat o videoprojekce po celou dobu party, a vezmou vás na pouť k vzdáleným galaxiím, hvězdám, planetám, ale i mimozemským civilizacím.

Čekají na vás také obří dekorace. Na mohutné hlavní stagei budou umístěny dva gigantické satelity, které jsou připraveny vysílat do prostoru stovky laserových paprsků a světelných efektů. V celé aréně budou zavěšeny unikátní dekorace vyrobené holandskými specialisty. A jako vždy vás zabaví sexy tanečnice a performeři v kosmických oblecích.

transmission

V neposlední řadě se můžete těšit na spektakulární laserovou show. Díky nově použitým technologiím budou videoprojekce, zvuk, světla a lasery předem naprogramovány a synchronizovány, takže uvidíte naprosto kompaktní a sehranou show, která bude speciálně vytvořena pouze pro tento event.

Příští Transmission se dočkáte až v druhé polovině příštího roku, takže pokud nechcete přijít o největší party podzimu a velkolepou show, která vám vyrazí dech, doporučujeme již nyní využít možnosti nákupu levnějších vstupenek v předprodeji Ticketpro za 540 Kč + poplatek. Rozhodně nebudete litovat.

Připomínáme, že hlavními hvězdami budou dj´s a producenti ATB, Markus Schulz, Blank & Jones, M.I.K.E. a Ruby.

K party Transmission byly také spuštěny samostatné stránky, kde najdete kromě všech praktických informací i spoustu downloadů, videí, fotek a další zábavy.

www.transmission.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika