Snow & Bass v Peci

Snow & Bass v Peci

09. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhá Drumstation Snow & Bass se uskuteční od neděle 14.1. do neděle 21.1. 2007 na Lyžařské boudě v Peci pod Sněžkou.
Snow & Bass 2007 je týdenní akce – pobyt na horách s možností výuky a tréniku djingu, mcingu, produkce a snowboardingu. Výuka probíhá formou workshopů a konzultací, ke kterým budou k dispozici zahraniční i čeští účastníci akce. K dispozici bude 3kW soundsystem, světla, zvukařské vybavení (kompresory, soundprocesory, recording), během dne bude možnost pod vedením zkušených djs nahrát demo. Začínající i pokročilí djs a mcs budou mít možnost konzultovat všechny aspekty hraní s lektory. Za Red Bull Music Academy se SNOW&BASS zúčastní její čeští zástupci dj Nailer a mc Lindee, jejichž workshop vyvrcholí možností vyplnit pod jejich vedením přihlášky na další ročník Red Bull Music Academy.

snow

Na snowboardové části Snow&bass spolupracuje firma LTB snowboards, jejíž jezdci budou k dispozici pro výuku jezdeckých schopností a jeden večer věnují teorii snowboardingu, chování v horách a lavinové problematice. Dále LTB poskytne pro testování a vyzkoušení snowboardy z jejich produkce. Jako bonbónek přijede na Snow&bass desetinásobný mistr ČR v u-rampě na snowboardu David Horváth, aby se podělil o zkušenosti a pomohl jezcům jak s teorií, tak s praxí.

Lyžařská bouda leží ve výšce 1260 metrů nad mořem, na úpatí Liščí hory, nad lanovkou na Bramberk/Hnědý vrch. Takže na sjezdovku poránu jedete od chaty dolů! Na Lyžařské boudě je vyzkoušený klubový prostor pro party, každý večer máte možnost zajít po ježdění na dnb party se super dji! Na Snow & bass vystoupí:

mc R-vee (dnb street, Uk)
dj Lockee (The Engine, Ch)
Rich, Basstien (Bass Beast Jungle team)
Beast 67 (Drumstation, drumandbass.cz)
Suki (Drumstation, Let it Roll)
mc Lindee (RBMA)
Nailer (RBMA)

Cena: do 31. listopadu 3200 Kč | po 31. listopadu 3500 Kč. Rezervace můžete učinit na info line: 777 831501 (Badpoint) nebo přes na stránce akce: www.Badpoint.cz V ceně je zahrnuto 7x ubytování, 7x večeře, lektoři, party, konzultace, přednášky

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika