Silvestr v Radosti FX

Silvestr v Radosti FX

23. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V Radosti FX se bude oslavovat nový rok ve spolupráci s časopisem Maxim. Hlavním hostem bude izraelská kapela Terry Poison a vstup je za 1800Kč.
Radost FX & časopis Maxim si Vás dovolují pozvat na velkolepou oslavu Nového roku. Připravena jsou dvě patra té nejlepší zábavy, mezinárodní buffet, až do rána, který budou servírovat nádherné hostesky, až do brzkých ranních hodin, dále 3 drinky zdarma a sklenička šampaňského o půlnoci. To vše v ceně vstupenky. Jako hlavní hudební host silvestrovské party se představí jeden z nejžhavějších tanečních projektů současnosti, izraelská kapela Terry Poison. Tato parta vystupovala v Radosti FX již letos v květnu na party PLASTIQUE a předvedla naprosto strhující show. Můžeme tvrdit, že to byl bezpochyby nejlepší klubový zážitek roku 2006 a proto jsme při výběru hosta na novoroční akci ani chvíli neotáleli.

x

Petite Miller, Louise Kahn, Gili Saar a Bruno Grife. Tři nádherné dívky a jeden mladý muž ze svaté země zvané Izrael, to jsou Terry Poison. Jejich první evropské turné odstartovalo v květnu 2006 právě v Radosti FX. Teprve po tom následovala další vystoupení v Culture Clubu v Gentu, 103 klubu v Berlíně a třeba na Anti Social party v Londýně. V létě pak vyrazili na velkolepé turné po USA.

Bývají nazýváni Tarantanem popu nebo Gen Stefani na tripu. Provokují, dovedou být velmi sexy. Jejich show je jako drogové orgie, kde si to rozdávají Beck a Blondie nebo Vanessa Paradis s Neptunem. Terry Poison jsou hvězdami budoucnosti a vy jednoho dne budete moci tvrdit, že jste byli u toho, když to všechno začalo.

Terry Poison během večera doprovodí ti nejlepší residenti klubu Radost FX, jmenovitě naše r´n´b ikona Rico, dále pak Plastique duo Vectif & Tvyks a skvělý Petr K.

Těšit se můžete na směsici r´n´b, disko, house, new wave, 80´s, indie a electra namixovanou naprosto vytříbeným stylem našich residentů. V galerii a lounge bude tradičně otevřený chill-out s živou hudbou. Součástí večera bude i lechtivá strip show,dívky koupající v čokoládové lázni, tanec ve sněhu a živé přenosy z oslav konce roku z celého světa.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika