I na Transmission je vesmír stále daleko

I na Transmission je vesmír stále daleko

28. 11. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
V sobotu jsme byli svědky zcela zaplněné T-Mobile Arény, což u nás v poslední době bohužel běžné není. Zda za to mohl tolik populární trance a avizovaní djs, nebo samotná značka Transmission se zřejmě už nedozvíme. Pojďme se ale za sobotním večerem poohlédnout.
Že návštěvnost nebude marná, slibovaly úspěšné předprodeje, ale že přijdu v jedenáct hodin do T-mobile Arény a spatřím ji plnou až po její zadní kraj a k tomu ještě budu očima marně hledat volná místa na tribunách, tomu mohl věřit jen málo kdo. Tuto jistě příjemnou skutečnost ale později potvrdily i beznadějně vyprodané šatny, což několik set opozdilců jistě vítat nemohli.

transmission

Rubyho jsem coby zmlsaný kluber úmyslně nestihl, dle vašich názorů však byl dobrým tahem pořadatelů k rozjezdu několika tisíc hudebně naddržených party people a v rovných jedenáct hodin se už dalo říct, že rozjetý mejdan právě začíná. Za mocných ovací a snad až patnácti tisíc rukou nad hlavami Aréna vítá Markuse Schulze, který je právě díky konceptu party Transmission tolik žádaným zbožím na našem trhu. A to zcela oprávněně! Bylo totiž až neuvěřitelné, co jeho „energetická“ bomba v podobě progressive trance dokázala dělat s davem. Snad nikdo si nemohl nevšimnout, kolikrát za jeho dobu hraní lidé doslova šíleli a s lehkou nadsázkou by se dalo říct, že jejich ruce jež byly stále nad hlavami, dávali dolu jen málo kdy. Celá tahle nefalšovaná krása pak vyvrcholila, když Markus rozezněl halu songem Touch me od Tiësta.

atb

Hodinky signalizují konec Markusova setu a tedy i čas pro nejočekávanější jméno večera… nebo snad celého podzimu? Zhasínají světla a magická projekce spouští odpočítávání. United Music mission 3 představuje Andrého Tannebergera.

Chvíli na to se za pultem objeví ATB a pouští svůj singl Ecstasy, kterým velmi úspěšně začal bezmála dvouhodinový set. Reakce na jeho hudební počínání se však staly velmi rozporuplnými. Jedni jej označují za nejlepší set v životě, jiní za zcela netaneční disko. Ono je ale velmi těžké získat si většinu partypeople hity Believe in my, What it feels like for a girl, nebo 9 PM (Till I come) v Mixu s Everything But The Girl.

blank and jones

Je půl třetí a utahaným písničkám je konec, jelikož Andrého střídá německé duo Blank & Jones. Sympaťáci na první pohled si během prvních minut získávají masivní dav včetně těch po tribunách posedávajících. Skutečně jako by se všichni probudili! Z Blank & Jones proudilo tolik energie, na kterou vzpomínáme ještě dnes a právě proto se stali tyto dva mladíci pro většinu hvězdami večera.

m.i.k.e.

Celý večer pak v opět bezmála dvouhodinovém setu zakončoval holandský M.I.K.E., který české publikum poprvé nadchnul na premiérové Transmission v únoru minulého roku. Tentokrát sice na můj vkus lehce zaváhal, kdy mu několik desítek minut trvalo, než ho partypeople přijali, ale v druhé polovině jeho setu se ukázalo, že jeho tech-tranceové provedení nakonec bylo ideálním zakončením tolik vydařené třetí vesmírné mise. Úplnou tečku za Transmission Universal Energy pak udělal trailer Sensation White, coby pozvánka na nejžádanější světovou party, kterou v červnu příštího roku United Music přiváží do Prahy.

+ návštevnost
+ atmosféra
+ laser
+ zvuk
+ projekce a sound efekt
+ fronty na barech
+ sezení
+ performens

- šatny
- ceny na barech

Diskuze k Transmission
Anketa z Transmission
První fotoreport
Druhý fotoreport


2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Wlado
29. 11. 2006 | 12:56:54
+0 | -0
Blank & Jones byli moc mili typci....fakt parada...pro me prekvapko...Ale Mike me moc nechytnul...ke konci to bylo lepsi...ale rozhodne byl nejhorsi z toho co jsme slyseli.
Mario
28. 11. 2006 | 18:27:47
+0 | -0
Naprostej souhlas!! Blank & Jones rozštípali celou Transmission!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika