Drumstation v matrixu

Drumstation v matrixu

28. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mix několika odnoží jungle a dnb přinese 23. Drumstation, která se rozjede v pátek 8. prosince v Matrixu.
Drumstation 23 přináší pestrou jízdu na vlnách drum and bassových rytmů a rýmů, kromě belgických hostů, kteří se řadí ke špičce v rodné zemi se představí Philip TBC vybičovaný k pořádnému nášupu duem dj Wasp / mc DOC, kteří jsou residenty Therapy sessions Belgie a účastní se i domácí party Therapy Sessions v londýnském klubu Herbal. Wasp se navíc kamarádí s Dylanovou parťačkou Robyn Chaos, kterou by k nám také rád jednou přivezl.

Wasp / Doc bude i silnou motivací pro residenta Drumstation, dje Beasta 67, zahrát netradiční set, postavený na deskách, které se Beastovi budou zdát dostatečně drsné pro tuto party. A vzhledem k Beastovým djským schopnostem, velkým znalostem a poctivé přípravě se Drumstation těší na opravdu originální dnb set.

drumstation

Na druhé straně amenovo – raggajunglová dívčí dvojice Lady Lite / mc Mary Jane bude pomyslně dopovat Bass Beast duo dj Rich / dj Basstien v jeho back 2 back setu do co největších amenů a dalších lahůdek, které běžně slyšíme v ředěnější podobě.

Závěr obstará razantní systémačka z TH3, djka Chica. Ta dorazí tenhle rozjetý mejdan jejím pohledem na to, jak vypadá mix našláplejších věcí.

To celé se odehraje v klubu Matrix, kde je dost místa na tanec i posezení pro všechny, za podpory Massive Elementz soundsystemu, se kterým tamější zvuk vyleze na milých 7kW.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika