Jaký byl první rok klubovky Human Traffix

Jaký byl první rok klubovky Human Traffix

29. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Před posledním vydáním Human Traffixu v letošním roce jsme pro vás připravili review této mladé klubovky za její první rok. Článek taktéž považujte i jako pozvánku na její poslední letošní pokračování v pátek 1.12.
V únoru 2006 odstartovalo Roxy promotion novou residentní noc dje Loutky – Human Traffix. První díl připadl na datum 3.února a line up byl složen pouze z domácích djs. Společně s Loutkou zahráli Braun a Madman, v chill outu Face a Diome. Hned toto vydání přilákalo na 600 příznivců houseových mejdanů a začátek to byl více než vydařený.

Na druhý díl Human Traffixu, který proběhl přesně za měsíc 3.března, už Roxy pozvalo zahraničního hosta. Byl jím legendární holandský dj Dimitri , na jehož počest se celé Roxy zbarvilo do oranžové a všude byly tulipány. Klub se naplnil skoro až po strop a atmosféra připomínala ty nejlepší party v historii Roxy. Dimitri i Loutka za gramofony excelovali a posunuli Human Traffix hned po druhém vydání mezi nejoblíbenější noci v klubu.

Ještě výraznější ohlasy zaznamenal Human Traffix v dubnu, kdy přijal pozvání v Roxy velmi známý a oblíbený dj Terry Francis z Velké Británie. Jeho tech-house opět bodoval a roztancoval celý dav na maximum, stejně tak jako set residenta Loutky a domácího hosta dje Blonda. Jako předchozí díly Human Traffixu, byl i tento doplněn o velmi výraznou a působivou videoprojekci z dílny Phase labu a krásně pestrý světelný park v podání Wildmusic. Posledním nedostatkem byl v té době ještě zvuk v klubu, neboť se ještě stále čekalo na dozvučení, ale i tak se normy dodržely a prakticky většina návštěvníků odcházela spokojena.

A jsme u květnového vydání. Na něm se představil velmi talentovaný německý dj a producent Timewriter , jehož vystoupení bylo ale poznamenáno značně nekvalitním nastavením sound systému. Celá noc byla spíše poslechová než mejdanová a díky novému nastavení zvuku z důvodu dodržování zákonem stanovených limitů by se dala nazvat pochmurným Human Traffixem. To naštěstí v jeho dalším vývoji neznamenalo nic podstatného…

Následovaly 2 díly s českým line upem. V červnu se za gramofony s Loutkou postavili djs Dan Cooley a Texx a v červenci residenta pro změnu doprovodili Pat Heart a Lillou. Obě tato vydání proběhla ve velmi příjemné atmosféře a červencové vydání bylo tím posledním před úplným dozvučením klubu.

V plné síle se Human Traffix opět vrátil v srpnu. Kompletně posílený sound systém L’acoustic a djs Nathan Coles , Loutka a Clubvibe za gramofony znamenaly plný klub a fantastickou letní mejdanovou atmosféru. Takto rozjetá a hojně navčtívená klubovka se o prázdninách plných festivalů hledá jen těžko, ale Human Traffix už v tu chvíli znamenal pro početné publikum tu nejlepší house party ve městě.

Při výběru hosta na zářijové pokračování oslovilo Roxy promotion velmi respektovaný projekt Lexicon Avenue z Velké Británie, který ze svých řad vyslal na Human Traffix dje a producenta Chrise Scotta . A volba to byla více než vydařená. Chris si clubbery v Roxy získal snad hned po druhém tracku a i přes to, že právě skončily prázdniny, panovala v klubu jedinečná atmosféra, kterou ještě víc umocnil svým setem dj Loutka.

První dámou za gramofony na Human Traffixu byla v říjnu krásná holandská djane 100%ISIS , která svým minimal house setem trochu Roxy zaskočila, ale nakonec udržela plný parket po celé vystoupení a po ní hrající DJ Loutka dostal krásný prostor pro jeho mnohem veselejší a tanečnější set.

Absolutní jedničku s hvězdičkou zaslouží předposlední vydání Human Traffixu v listopadu. Legendární skotské duo Silicone Soul dokázalo, na díl spojený s akcí Tramix, naplnit klub skoro do posledního místa příznivci kvalitní house music a celé Roxy jednoznačně žilo hudbou. V absolutní euforii propadl dav v Roxy, když Silicone Soul na závěr svého setu zahráli největší hit Right On. Po hlavních hostech opět nastoupil resident Human Traffixu dj Loutka a bez problému udržel parádní náladu až do ranních hodin.

Závěr celé sezóny bude patřit také panu Loutkovi. Ten uzavře první rok nové Roxy noci Human Traffix v pátek 1.12. čtyřhodinovým setem a už teď je jasné, že je na co se těšit.

x xx

Domácí hosté v roce 2006
Face, Diome, Braun, Madman, Bon Finix, Clubvibe, Sidecar, Blond, Cubik, Lucas, Fun, Tomix, Dan Cooley, Texx, Lillou, Brady, Blond, Chris Sadler, Bo.dan, Jay

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Michal
03. 12. 2006 | 15:33:39
+0 | -0
To teda jo.. v pátek tam bylo totálně mrtvo!
bowawe
02. 12. 2006 | 16:20:02
+0 | -0
pohřeb legendy jménem DJ Loutka
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika