Kolekce 666

Kolekce 666

30. 11. 2006  |  Autor: Pierre  |  Komentáře (0)
Nový vydavatelský počin s názvem Kolekce 6+6+6 společně připravily vydavatelství a distribuční společnosti Aerofilms, Artcam a Zóna.
Díky jejich spojení bude každý měsíc na český trh s filmy na dvd uveden jeden nový artový titul. Od září, kdy Kolekce 6+6+6 odstartovala, už v jejím rámci vyšly filmy Dvojí život Veroniky Krzystofa Kieslowského, Idioti dánského režiséra Larse von Triera a Stvořeni pro lásku režiséra Wong Kar-waie.

Celý projekt je jasně vyprofilován do podoby nezaměnitelné kolekce na způsob např. produkce britských společností BFI, Artificial Eye či Second Run. Kolekce má jednotný grafický design všech obalů, jednotnou prodejní cenu 555 Kč, specifický způsob distribuce a staví především na kvalitním technickém provedení jednotlivých disků (proto byla příprava disků zadána špičkové masteringové společnosti Brickbox). Na samém začátku Kolekce 6+6+6 stála snaha uvést na český trh tituly, které zde chybí, a to v evropské kvalitě a za přijatelnou cenu. Ve většině případů jde o výbavově "holá" vydání (bez bonusů), soustředěná na to podstatné, tedy na kvalitní obrazový a zvukový přepis a bezchybné české titulky.

První šestici titulů doplní filmy Dítě (bratři Dardenneové), černobílá klasika Metropolis (Fritz Lang) a 2046 (Wong Kar-wai). Pokud si někdo objedná kompletní kolekci všech šesti titulů, pak zaplatí pouze za pět z nich, šestý dostane zdarma.

Všechny tituly z Kolekce 666 mají pouhé dva výhradní prodejce, tím "kamenným" jsou pražská filmová galanterie Terryho ponožky v prostorách kina Světozor ve Vodičkově ulici a výhradním internetovým prodejcem je e-shop na stránkách kolekce 666. Na Slovensku dvd distribuuje e-shop DVDBest.sk.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika