Proběhl Prague Free Fashion Weekend

Proběhl Prague Free Fashion Weekend

05. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Během minulého víkendu proběhlo v NoD.Roxy v Praze druhé velké setkání módních tvůrců alternativní módy v podobě improvizovaného tržiště. Atmosféru podpořila stylová hudba v podání DJ´s Yukimura, Ghonzáles, Nababu, Wojtusaak a Cocoman.

Po velkém úspěchu prvního ročníku Prague Free Fashion Weekendu, kdy se ukázal hlad po akci tohoto typu a veřejnost byla nadšená, jsme se rozhodli nečekat opět na jaro, ale uvést druhé pokračování již tento rok. Vždyť móda se mění každým dnem a je dobré uvádět jarní a podzimní varianty, jak se dá originálně oživit šatník. Je pro nás radost vidět, že přišlo opět mnoho lidí, aby společně zkusili „Ignorovat konfekci!“ a tak podpořili jedinečnou práci samotných mladých návrhářů, alternativních módních butiků a internetových obchodů. Existuje potřeba pravidelnosti samotné akce a začlenění Prahy mezi evropské velkoměsta se silnou komunitou alternativy.

Proběhl Prague Free Fashion Weekend - Praha

PFFW vznikl jako neziskový projekt na nadšenecké bázi malého týmu lidí s podporou kamarádů pracujících v módní, reklamní, hudební a produkční oblasti. Samotný průběh akce poukázal na nutnost uskutečnit další ročník ve větším prostoru, což by zvýšilo pohodlí návštěvníků i designérů (uvažujeme o prostoru celého klubu Roxy, nového industriálního prostoru Trafačka nebo outdoor projektu). Tím se rozšíří možnosti kvalitního doprovodného programu (hudební, divadelní, výtvarné instalace, projekce, performence).

Proběhl Prague Free Fashion Weekend - models

Rádi bychom tímto oslovili případného sponzora pro technické zajištění akce, protože chceme do budoucna zachovat podobu „free“ (žádné poplatky pro návštěvníky, tiskové materiály zdarma).

Proběhl Prague Free Fashion Weekend

Za dva týdny vyjde diář 2007, graficky originálně zpracovaný studenty VŠUP, v němž se budou prezentovat jednotlivý tvůrci a obchody. Diář bude volně přístupný veřejnosti na vybraných kulturních místech (NoD Roxy, kavárny, kluby, školy).

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika