Orbith na Plastique

Orbith na Plastique

10. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na 17. pokračování elektro noci Plastique (15.12.) zahraje rezident pražské i brněnské Elektry, Dj Orbith.
Plastique Djs:  Milí plastique fans. Rok se nám nachýlil a nastává tak čas na poslední PLASTIQUE tohoto roku a na malé bilancování nad tím, co se během něj vše událo.

Do roku 2006 jsme vstoupili skvělou akcí s Brunem Ferrari a Joostem van Bellenem. Král českého dark disca ve spojení s hudebním chameleonem Bellenem naplnili klub do posledního místa a jednalo se prozatím o nejrozjetější Plastique, kterou jsme pro Vás připravili. Posléze dojíždí Adam Sky, Plexis, Howdi, v květnu pak skvělá kapela Terry Poison, která se díky velkému úspěchu v Radosti FX objeví znovu na silvestrovské party 31.12.2006. Vidět a slyšet jste mohli i Coburn, Petera Hooka z New Order, Team Plastique z Austrálie a na podzim jste mohli zažít konfrontaci Plastique s dalšími podobnými večery z Belgie, Francie a Itálie.



Nastává čas Vánoc a my tentokrát, trochu nostalgicky vzpomeneme na stejný čas minulého roku, kdy byl Plastique ještě v plenkách. Tenkrát k nám z jiné galaxie dorazila kapela SCI-FI-PSI a mejdan to byl skvělý. V rámci tradice a i díky tomu, že kapela od té doby prakticky nevystoupila zažije svoji další reinkarnaci na našem večeru. Společně s ní vystoupí i průkopník electra v českých zemích DJ Orbith, který si vystoupení na Plastique zcela jistě zaslouží.

Ke konečnému výčtu vánočních dárků zbývá doplnit jména residentů a mozků akce Vectifa a Tvykse a konečně také salonu Petra Měchurová, který se postará o show a populární Plastique Lab. Zde je nutné poděkovat společnosti LÓreal Proffessionel, díky které jsme Vám mohli představit ty nejlepší pražské kadeřnické salony spojené s touto značkou.

Do Nového Roku pak přejeme Vám i Plastique jen to nejlepší. Setkáme se opět 19.1.2007 a stejně jako vloni Vám na lednové party představíme naprosto exklusivní hosty. Bude se jednat o švédskou kapelu Lo-Fi-Fnk .

www.plastique.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika