Ptáme se: Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

Ptáme se: Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

13. 12. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Rozhodl jsem se oprášit rubriku, která již v dobách dávných spatřila světlo světa na jiném hudebním serveru a těšila se svému úspěchu. Rubrika však poslední dva roky přestala vycházet a proto bychom ji rádi volně převzali. Ptámé se pravidelně vás partypeople, i osobností taneční scény otázkou "Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?"

1.) Kde jsi pařil minulý víkend a jaké to tam bylo?
2.) Kam vyrazíš tento víkend a proč?
3.) Jak budeš trávit Silvestra?


Abu (Machine Funck) - Dj
abu

1.) Docela trefa! Vyjímečně sem totiž nepařil a zotavoval sem se po Smashi z víkendu předtím:)

2.) V sobotu bysme měli s pár úchylákama utužovat atmosféru na přísně tajném druhém pódiu v Abatonu. Asi peklo, co?

3.) Přemýšlel sem o Václaváku pod taktovkou TV Nova, taky trochu o nějaké té šranc párty - pořádně od podlahy, však to znáte, ale v klubu Face to Face má být Halina Pawlowská, tak se teprv uvidí! Dobře tak vážně - určitě ne na párty! Nejlíp chata v lese ve sněhu.



Michal Hoblík - promotér (Hangáry, Aquaphonic)


1.) Nemohl jsem si nechat ujít Rennieho Pilgrema v Roxy, super muzika, super mejdan. Rennie je persóna, která podle mě jednoznačně posunuje hudební scénu dále, všechny jeho poslední hudební počiny stojí za to.

2.) Nyní po Pilgremovi po delší době hned druhá akce, kde mě nezajímá jenom setkání s přáteli a pobavení se, ale jednoznačně taky muzika. DJ Hella poslouchám a obdivuji už více než 10 let a nikdy jsem jej neviděl naživo. To si nemohu nechat ujít!

3.) Stejně jako každý rok na horách. V žádném pražském klubu mě rozhodně nepotkáte. Takže penzion, 30 kamarádů a známých, gramofony, šampaňské..a přes den určitě i lyže. Tedy, jestli bude vůbec sníh...



Radim Insomnia - fotograf (Techno.cz)
insomnia

1.)
Warm up doma s lahví francouzského červeného a s kamarádkou z Brna, která mě po dlouhé době přijela navštívit do Prahy. V devět hodin přesun na Bukanýr, kde mě čekala příjemná akce se spoustou dobré hudby a přátel, což dokazovala i hodina, ve kterou jsem Bukanýr opouštěl :-)

2.) Pátek – máme vánoční firemní večírek, kde se zdržím maximálně do 22:00 a pak rychlý přesun domu, kde mě čeká SAUNA akce. Máme v baráku saunu, takže si ji jednou za čas pronajmeme pro 20-30 lidí a tam se saunujeme, opijíme, vykuřujeme a většinou je k jídlu nebo pití ještě něco ze zelené kuchyně (pozn. toho všeho se učastní i pan majitel) A sobota – musím jet na rodinou Vysočinu, kde mě čeká třídní sraz z Gymplu po X letech.

3.) Ještě nevím, jak budu trávit Silvra, ale nejlépe někde na chatě s přáteli. Nic konkrétního jsem si zatim nevybral, ale par nabídek se už objevilo a ještě se pár určitě objeví ;-)



Im Cyber - DJ, promotér (Take Control)
im cyber

1.) V Karlových Varech – v pátek jsem se v klubu Kamikaze opíjela mattonkou s Akirou a Bifidusem, v sobotu jsme se u Akiry přejídali skvělým home made sushi a večer jsme to zalili čajem z čerstvých mátových lístků v místní čajovně. Bylo to samozřejmě vytuněný. V týhle společnosti to ani jinak nejde.

2.) V pátek pracovně do Roxy na Bush s Dieselboyem a pak budu až do pondělí bojovat s chřipkovým virem a někam vyrážet akorát v myšlenkách.

3.) Hraju v Roxy.



Molczik - Dj, promotér (Fever Night)
molczik

1.) V pátek jsem měl na Moravě dva bookingy, tím prvním byla velmi povedená brněnská party Barbarossa a pak jsem přejížděl do ostravského Fabricu na Cybertronic Warm Up, kde už to s lidmi tak slavné nebylo. Nicméně bavil jsem se na obou místech. No a v sobotu jsem pouze sbíral síly.

2.) Tento víkend vyrážím s manželkou na Šumavu, odpočívat a hrát si se psy. Poslední dobou toho už bylo docela dost, takže se na klidný víkend moc těším.

3.) Silvestra budu trávit v Plzni, většinu noci v tamním klubu Underground / Mix, kde vystupuji. Mam to 300 metrů od baráku, takže ideálka :)



Aleš Bleha - promotér (Summer of Love)
ales bleha

1.) V pátek jsem byl v Radosti na Solid Steel night, tak nějak omylem. Hrozné to bylo, ten DJ snad ani neuměl hrát. Málo lidí, divný! Zlomený beaty do Radosti hold nepatřej.

2.) Děláme party s DJem Hellem, tak v sobotu 16.12 budu rozhodně tam.

3.) To ještě nevím, ale na párty to rozhodně nebude :-)



Bon Finix - Dj
bon finix


1.) Minulý víkend jsem hrál v Mecce na 15. narozeninách Ministry of Sound. Mecca praskala v šech, zabalená do MoS dekorací a zaplněná party-people. Kmotr house music Jazzy M odehrál super set a atmosféra byla úplně úžasná. Bezpohybně jedna z nej party, co se konala tento rok v Mecce.

2.) Tento víkend opět oslava. Tentokrát jde o 1. narozeniny mé residentní noci Kick da Night v libereckém Liquidu, která se koná v pátek. Popřát a zahrát přijede z Holandska DJ Quintin, který se v Čechách představí premiérově v electro house setu. Druhý den hraji na opening party nové noci POP v Mecce. Moc se těším, protože vystoupí angličan Rob Roar, jehož skladby Soulshacker a Flashback pod projektem Max Linen, patřily mezi moje oblíbenější v době, kdy vyšly.

3.) Pracovně, ale rozhodně o zábavu nepřijdu! Na Silvestra mě čeká cestovaní po republice a hraní ve třech klubech, ve třech městech: Zlín-Brno-Praha. První zastávka bude ve Zlíně, kde hraji na party Reflections, pak v Brněnském Duplexu a ráno zpět do Prahy na Silvestrovskou afterparty ve Studiu 54.



Daho - Dj (Nula2.cz)
daho

1.) Minulý týden jsme byli na dýze : ) u nás v Jablonci nad Nisou. Dicsoklub Shake 66. Všichni řádně posilněni vodkou, takže se nám líbilo. K mému překvapení se hrály 15 let starý diskotékový vypalovačky, takže jsem se výborně bavil a dokonce tančil : ) Více se mě neptejte, víc nevím

2.) Splečně, jako Daho a Ginger jedeme hrát do Litoměřic do klubu Terasa. Moc se do těchto končin těšíme, protože je tam velice otevřený publikum, které má rádo tu undergroundovější stranu taneční hudby a v té mi si s kolegou libujeme : ) Všechny naše příznivce a přezpolní tímto zveme na mejdan!

3.)
Po dlouhé době mezi lidma. U kamaráda v Trutnově. Silvestr ve velkém stylu spojený se soukromou party. Předpokládám, že to bude "velkolepá" akce : ) Taktéž se bude i hrát, takže si musím nachystat i nějaké osvědčené desky, Abu, Majkla, atd.



Kowy - fotograf (Nubreed.cz)
cowy

1.) Byl jsem v Retro klubu na Mobb Deep, bylo to super až na to, že nepřijel druhý člen kapely :-(

2.) Chtěl jsem jít na Hella (můj oblíbenec), ale bohužel jsem v práci.

3.) Do 15. jsem v práci a pak asi s kamarádama v Praze - být sníh, tak jsem na horách.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika