Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

19. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek to bude Shadowboat, v sobotu Undergroundiy a v neděli vánoční christmaska s britským Da Sunloungem.
Pátek 22.12. - Shadowboat
shadowboatTen se uskuteční 2 dny před Štědrým dnem (22.12.) na hausbótu Bukanýr, účinkovat bude parta xindlů z Shadowbox bookingu, tentokrát v hojném počtu osmi kusů. Nováčky Panoramu, Switche a Rudeboye budou střídat odleželejší kusy jako Akira, 2K, Nitrous, Anakin, Sweg a Bifidus Aktif. Už teď je jasné, že selekce bude pestrá, djové vtipní a na baru se budou otáčet! Vstupné je jako vždy to nejlepší - 0Kč. 

Čau Panoramo, jak se máš a co právě děláš?
Čau Hanzi, mám se trošku hekticky, protože na poslední chvíli dodělávám jednu esej do školy.

O čem je ta esej?
O známem dílu filozofa F. Nietzscheho - Tak pravil Zarathustra.

To je docela hustý... Co děláš za školu, že vám dávaj takovýhle těžký úkoly? Na Zarathustrovi si vylámal zuby nejeden filozof.
Hele dodělávám Střední odbornou školu informatiky a podnikání .)

Hehe, no nebudu se v tom dál vrtat. Jseš známej svou averzí k jump upu. Co proti tomu žánru máš?
To je docela nepříjemná otázka. Náš hudební vkus težko ovlivníme a ve mě jednoduše většina jump upových tracků vyvolává nelibý pocity. Jednoduchý hudební konstrukce, basy který (mi) zněj všechny stejně (jako kdyby se dokola používaly tři presety)... Takový ty "ukuňkaný", co hraješ s Akirou, jsou uplně nejhorší .)

Takže kdyby ti někdo dal třeba nový EP od Dillinji zadarmo, tak bys ho nehrál? Ne, kdyby to bylo něco alespoň trochu normálního (imho), věnoval bych to někomu ze známejch. Dillinju bych dal svýmu nejhoršímu nepříteli.

A kdyby ti někdo slíbil, že Clipz přestane produkovat, když budeš hrát Slippery Slopes v každým svým setu - hrál bys ho?
A proč by to dělal? Kdyby se Clipz neprodával, tak se jeho tracky asi nevydávaj. Mě stačí jeho produkci ignorovat. Naštěstí podobný věci nikdo z lidí, se kterejma hraju častějc, nehraje. Což můžeš zároveň brát jako ne.

A kdyby TeeBee prodal Subtitles TCmu, jestli nezahraješ Jump... no nic, popojedem: Kdybys měl 3 přání, který bys moh uskutečnit v rámci dnb, co by sis přál?
Co to máš za otázky? Jednak by Teebee nikdy TCmu Subtitles neprodal a mimoto TC je jeden z těch lepších případů. Měl sem spíš na mysli lidi jako J Majik, Wickaman, Aphrodite... Tři přání? Nad tim sem nikdy nepřemýšlel.. Asi bych si přál vlastnit Subtitles (v nejhorším případě alespoň jejich kompletní diskografii). Pak bych si přál, aby furt spousta lidí neřešila zvuk v Roxy. Ať je takovej nebo makovej, stejně tim nic nevyřešej. A na konec bych si přál dalších tisíc přání :-)

To je chytrý :-) A na závěr řekni, jakejch svejch desek by ses nikdy nevzdal.
To je další divná otázka. Je toho spousta a nechce se mi psát seznam. První co mě napadlo byl Break - Diffusion / Locked out. Jednoduše geniální.

Tak jo, díky za rozhovor
Taky díky. Zrovna koukám na ten šílenej banner k Bukanýru. To bude zas jednou mejdan.


Sobota 23.12. - Undergroundiy
undergroundParty Undergroundiy je pravidelnou nocí dje Radio, který v tuto chvíli nabírá sílu a vymýšlí nové nápady při surfování na Kostarice. V novém roce k němu přibude ještě další rezident a to dj Face (techno.cz/vivacity.cz). Poslední Undregroundiy v tomto roce tedy uvítá samé „náhradníky“, ale to neznamená, že opět nepůjde o příjemný vánoční mejdan. Bude se hrát electro house v podání dje Airto (roxy) a pak díky trojici djs ve složení Jirka Kadlec, Kaik a Rosi zabloudíme do pestrých vod house music.




Neděle - 24.12. - Christmas Jamm
christmasŠtědrý večer U Bukanýra oslavíme v neděli 24/12/2006 speciálním dílem undergroundové klubové noci „Jamm“, konajícím se na lodi vždy jednou za dva měsíce. Tentokrát ve vánočním provedení v čele se vzácným hostem, djem a populárním producentem DA SUNLOUNGE (MYNA MUSIC - UK). Dále zahraje resident party Lucas Hulan (roxy) a jako special warm-up host se představí plzeňský dj a promotér Marwin Shamma. Začátek akce je ve 22 hodin a vstup je zdarma jako vánoční dárek pod stromeček všem věrným návštěvníkům tohoto houseboatu!


www.bukanyr.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika